Filistin'in Türklere İhaneti Tam Liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hala filistin bayrağı ile şov yapan vatan hainleri görüyoruz. bu yüzden böyle bir liste yapıp bunların gözüne gözüne sokmak uygun olacaktır diye düşündüm.
Fakat bu liste baya bir uzun olacak listedir.
O yüzden tanım falan faslını kısa tutarak filistinlilerin yakın tarihte bize yaptığı ihanetleri listelemeye başlayalım...

1) yıl 1882
Bundan 50 sene önce(1830'lar) filistin'de sadece 9000 olan yahudi nüfusu, padişah ve halife abdülhamid'in yahudilere toprak satışını yasaklamasına rağmen, filistinli arapların yahudilere toprak satması üzerine 50.000'e çıktı. bu sayede 1882'de filistin'de 2. yahudi yerleşimi kuruldu ve filistin'in bugüne gelinme sürecinin ilk adımları böylece atıldı

2) yıl 1915 kanal harekatı.
bu harekata halife'nin çağrısına uymayıp katılmamakla kalmayan filistinliler, türk askerine cephe gerisinden saldırmış ve türk askerini iki ateş arasında bırakarak 14.000 askerimizin şehit, binlerce askerimizin de esir olmasını sağlamıştır.
bu harekatta bizi vuranlar ekseriyetle gazze'li araplardır.​

3) yıl 1917,
filistinli araplar,lawrence ile bir oluyor ve akabe baskını'na katılıyor, akabe'deki tüm askerlerimizi şehit ediyorlar.
bu kahpelik dolu icraatlarını da çöle lawrence'in rölyefini yaparak ölümsüzleştiriyorlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

not: yukarıdaki görseldeki lawrence rölyefi ürdün-filistin arasındaki wadi rum çölündedir.

4)yıl yine 1917.
kudüs filistinliler tarafından ingilizlere teslim ediliyor.
görsel​

yukarıdaki görselde elinde baston ve sigara olan kudüs belediye başkanı hüseyin efendi, yanındakiler de filistinli arap sözde osmanlı subayları.
vatanlarına ihanet edip, kudüs'ü ingilizlere teslim etmekten gayet memnunlar.​

ve kudüs'ü ingilizlere teslim eden bu hainler,
ingiliz komutan general edmund allenby'i kudüs'e girerken "el-nebi"(peygamber) olarak karşılıyorlar.​

5)filistin bayrağı,
filistinlilerin ihanetinin başlı başına resmi sembolüdür.​

6)yıl 1978,
terör örgütü pkk, ortadoğu'da işbirliği yapacak bir terör örgütü arıyor.
ve filistin kurtuluş örgütü, pkk'ya kucak açıyor, pkk ile eşgüdüm içerisinde türkiye aleyhine faaliyetlerde bulunmaya başlıyorlar.​

7)yıl 1980.
filistin halk kurtuluş cephesi lideri george habash, lübnan'ın sidon şehrindeki kamplarını asala terör örgütü'ne açıyor, asala'nın diplomatlarımızı katlettiği eylemlerine bu filistinli teröristler de destek veriyor.​

8)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

yaser arafat, "ermenistan'ın haklı davasını destekliyoruz" açıklamaları yapıyor.
bu vesileyle, karabağ işgaline ve ermeni katliamlarına destek veriyor.​

9)yıl 1993.
filistinli araplar, mesud barzani'nin "bağımsız kürdistan" fikrine de destek oluyor.​

10)yıl 2009,
filistin devlet başkanı, erdoğan'ın kankası mahmut abbas, kıbrıs'a gidiyor ve "kıbrıs'ta türk askeri işgalcidir" açıklaması yapıyor ve kıbrıs'ta rum tezlerini desteklediklerini söylüyor.​

11)yıl 2012. al nakba kupası.
bu kupada filistin sözde kürdistan takımını da davet ediyor ve kürdistan ile maç yapıyor.
bu turnuvada oynanan bazı maçlar;
15 mayıs 2012 moritanya kürdistan maçı
19 mayıs 2012 kürdistan endonezya maçı​

12) yıl 2019.
türkiye'nin suriye'de başlattığı barış pınarı harekatı için arap birliği kınama mesajı yayınladı.
türkiye'yi kınayanlar arasında filistin'in de imzası vardı.
10 ekim 2019 filistin'in türkiye'yi kınaması​

13) yıl 2020.
filistin, türkiye'nin doğu akdeniz'deki hak iddialarına karşı olarak kurulan doğu akdeniz gaz forumuna üye oluyor.
eastern mediterranean gas forum dahilinde, yunanistan, mısır, kıbrıs rum kesimi ve israil ile birlikte türkiye'nin mavi vatan tezine karşı cephe alıyor.
Bu işler din kardeşliği ile olmuyor kan kardeşliği ile olur yardım edicekseniz etmeniz gereken kişiler Türk kanı taşıyan türk kardeşlerimizdir

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu zaten çoğu kaynakta yazan konular bunları derleyip forumda paylaşman çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Destek olmak isteyen kişiler zaten "kişi" boykotu ile destek olmuyorki ülkedeki işletmelere zarar veriyor israil bu ülkeye bu ürünleri bedavamı veriyor satalım diyede siz boykot yapıp ürünleri almıyorsunuz bu ürünlerin zaten ülkeye girerken parası ödeniyor boykot yapan insanların bu ürünleri alıp almaması umurlarında değil. Boykotu kişiler değil ülkeler yapar başka bir ülkeye bunu akıl dahi edemeyecek kişiler filistine destek olmaya çalışıyor XD Bu kadar destek olmak istiyorlarsa gidip savaşabilirler.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
gidip bir kişi destekliyor diye git savaş diyemem fakat bir boykot yapacak ise kendi çapında yapsın, diğer konuyla bağımsız insanları rahatsız etme hakkını kimse vermiyor. Firmalardan satın almış oldukları içecekleri v.s sokaklarda dökmek bir boykot değildir ancak bizim insanımız o kadar gariptirki bunları iyi bir şey yapıyor olarak zannedip övünüyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
herkesin kendi kararı bence çok karışmamak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence ne olursa olsun çocuklar zarar görüyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
araplardan nefret ediyorum ortadoğunun g delikleri yahudilerdende aynı şekilde kudüs gibi bir yerinde ne yahudilerin ne de arapların olmasını isterim bu savaş konusunda kesinlikle tarafsızım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arap milletinden Türklere karşı hiçbir şekilde hayır gelmez

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence savaş olmamalı bilgilendirdigin için sağol

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2 tarafıda desteklemiyorum ama araplar ı hiç sevmiyorum ı dont like arap

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tek üzüldüüm masum cocuklar onun dısında onlarında arap sevicilerininde .. Türkler hiç bir zaman bir arap ülkesinden fayda gormemiştir nankor insanlar en basit bu rte nin one minute olayından sonra bile daha olay tazeyken filistin ermeni soykırımını kabul etmişti soylencek cok şey varda forum kuralları el vermiyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Elin sağlık İnanmayanların gözüne sokmaya gidiyorum

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Türkün türkten başka dostu yoktur bukadar basıt aslında

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kudüs İslamın başkenti insanları Müslüman bana göre herkesin düşüncesi farklı ama masum bebeler kadınlar yaşlılar ölüyor bence Filistini desteklemek en yararlı yol olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Savaşı sevmiyorum ve Yahudileri sevmiyorum,Sanırım belli bir Alman Führer haklıydı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İnsanın önceliğini kendi devletine vermesi neden bazı insanları rahatsız ediyor ben anlamıyorum. İlk önce kendi ülkeme bakarım kendi vatandaşımı kuvvetli getiririm bilincini aşılayan bir zihniyetler zaten bu tür insanlara kendi cevabını kendisi veren insanlar olacak. Keşke insanlar din yaftası altında sömürülmeden dürüstçe dünyayı yorumlayabilse.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka dediklerinin hepsi doğru fakat çocukların bir suçu yok bu konuda bende çok savunmuyorum fakat yinede çocuklar katliama uğruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...