Davetsiz Kişi
Süper Üye
kral açacağım sistemde,üye olmayanlar içerikleri göremeyecek.yani telif sıkıntısı kalkacak.yoksa blogger la bile film sitesi kurarım.üyelik sistemi kuramıyorum diye bloggerda.yeni hosting domain düşünüyorum.Herkes hostinger demiş vede işlemi bilmeyenlerde yorum yapmış ben senin için özet geçiyim;
Türkiyede telif hakkı dediğimiz şeyi yedirmezler dostum bu yüzden elini kolunu sallayarak bir filmi/diziyi kopyalayamazsınki heleki vizyonda olupta sadece sinemada olan ( bordo berelililer 2: afrin ) internete düşmemiş iken senin sitende barındırırsan emin ol ağzın yanar. Bu yüzden alacağın/kopyalayacağın filmlerin belli başlı telif olayları bulunuyor bu yüzden siteden önce avukatla konuşman lazım.
Hostinger/Poyraz/Natro vs. her yer türkiyede devlete hesap veriyor bu yüzdende yurtdışını tercih etmek zorundasın vede sunucuda barınmayacak demişsin fiziksel almıyorsan vede barındırmıyorsan mecbur yurtdışını tercih ediceksin vede ucuza host isteyip sınırsız trafik ile güvenlik istemişsin, böyle birşey yok aklından çıkart
kral açacağım sistemde,üye olmayanlar içerikleri göremeyecek.yani telif sıkıntısı kalkacak.yoksa blogger la bile film sitesi kurarım.üyelik sistemi kuramıyorum diye bloggerda.yeni hosting domain düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?