Uzman Üye
Bunu çok duyuyorum kesinlikle denerim bunuRed Notice.
Supernatural çok uzun be hocam ama ilk 3 sezon izlemiştim gayet başarılıDizi olarak Supernatural, film olarak ise Marvel'in tüm filmlerini sırasıyla izlemeni tavsiye ederim.
Supernatural final yaptı fakat günümüzde devam edeceğine dair hala bir takım söylentiler dönüyor. Ben senelerce izlemiş biri olarak o diziyle kendimi bir bütün görürüm, ayrı bir hastalığım var. Sana tavsiyem 4. sezona için fırsat verSupernatural çok uzun be hocam ama ilk 3 sezon izlemiştim gayet başarılı
Teşekkür ederim 0 dan başlarım olmadı unuttum çünküSupernatural final yaptı fakat günümüzde devam edeceğine dair hala bir takım söylentiler dönüyor. Ben senelerce izlemiş biri olarak o diziyle kendimi bir bütün görürüm, ayrı bir hastalığım var. Sana tavsiyem 4. sezona için fırsat ver
İzledim hocam gerçekten önerilmeye değer fakat öncesi de izlenilmeliAvengers: Endgame (2019) ]=
Teşekkür ederim listeye ekledimİzlemediysen Jumanjiyi de izleyebilirsni
Rica ederim . Aklında bulunsun Jumanjinin 2 filmi var birisi eski zamanda çekilmiş biri de seri olarak 3 film yeni çekilmişTeşekkür ederim listeye ekledim
Çok fazla bilim kurguya benziyor bilim kurgu çok sevmiyorum ama denerim neden olmasınRica ederim . Aklında bulunsun Jumanjinin 2 filmi var birisi eski zamanda çekilmiş biri de seri olarak 3 film yeni çekilmiş
biraz daha açar mısın bulamıyorumAdalet. Kesinlikle tavsiye ederim
evet bilim kurgu aksiyon türünde yapımlar bence bir şans vermelisinÇok fazla bilim kurguya benziyor bilim kurgu çok sevmiyorum ama denerim neden olmasın
Denzel Washington başrolde oynuyo ismi the equalizer iki seriden oluşuyo üçüncüsü de yolda diye biliyorum.biraz daha açar mısın bulamıyorum
Önerine katılıyorum hoş bi yapımdı sayende aklıma geldi tekrar izleme listeme aldım kendisiniDenzel Washington başrolde oynuyo ismi the equalizer iki seriden oluşuyo üçüncüsü de yolda diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?