Dediğin Film'e Google'dan Baktım'da Güzel Bişey'e Benziyor Yatmadan Önce Daha Güzel Bir Fİlm Önerisi Gelmezse Bunu İzleyecem Ayrıca Metin Belgesine Kaydettim. Öneri İçin Teşekkür Ederim.Prometheus
Onu Abim İzlerken Görmüştüm Bende İzlemiştim.the hobbit 1-2-3 bin kere olsun bin kere izlerim aga baktın sardı yüzüklerin efendisi devam et.
Onu Sinema'da Seyrettim Marvel Hayranıyım Hemde Ne Hayranlık Öyle Bişey Ki Yeri Acayip Farklı Sırf Abim Yüzünden Zorla Marvel Film'i Seyrettiriyorducaptain marvel
Yav Sanki Küçükken Bir Film Seyretmiştim Pablo Escobar Yazıyodu Sanki Tam Emin Değilim Ama Yazıyodu Galiba Ben Gine Bakarımİlgini Çeken Türden Değil Ama Önereyim Dedim; Pablo Escobar Kayıp Cennet
Arınma Gecesini Tam 37 Dakka Önce Aklıma Gelmişti Ben Arınma Gecesi'nin 1. Filmini İzlemiştim. Bide Arınma Gecesi: Anarşi İzlemiştim Ama 4'ü İzlemedim.Dostum izleyeceksen arınma gecesi 4 ilk arınma bu filmi izleyeceksin çok güzel öneririm
İlk üç film biraz kötü olabilir ama arınma gecesi 4 gerçekten çok güzelArınma Gecesini Tam 37 Dakka Önce Aklıma Gelmişti Ben Arınma Gecesi'nin 1. Filmini İzlemiştim. Bide Arınma Gecesi: Anarşi İzlemiştim Ama 4'ü İzlemedim.
Aga 4 Olduğundan Bile Haberim Yoktu.İlk üç film biraz kötü olabilir ama arınma gecesi 4 gerçekten çok güzel
prometheus 1 2 efsanedir.Korku gerilim aksiyon bilim kurgu herşey var.En çok da merak ettiriyorPrometheus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?