Colony ve life harici hepsini izledim teşekkür ederim bu ikisine göz atıcamColony ( Losttaki Sawyerin oynadıgı başrol filmi.)
Breaking Bad ( Asırı Güzel dizi )
Şuanlık aklıma gelen bunlar var tabi bunlar efsane olanlar normal dizide önerebilirimde öyle çok sarmaz.Lost efsanedir
ve Efsane Bilim Kurgu Uzay filmleri :
1- Alien 1 , Alien 2 , Alien 3 , Alien Vs Predators ( Aşırı gerilimli uzay filmi izlemezsen pişman olursun.
2-Life ( Uzaylı filmi.Filmin sonunda noldu lan öyle dedirtecek bir sonla bitiriyor filmin yorumlarını okuyup spoiler yeme.
3-YıldızlarArası ( Bununda sonu beyin yakıyor AŞırı efsane bir uzay filmidir.Başka gezegenler felan var.
knk uzayda tabı başka gezegen olcakColony ( Losttaki Sawyerin oynadıgı başrol filmi.)
Breaking Bad ( Asırı Güzel dizi )
Şuanlık aklıma gelen bunlar var tabi bunlar efsane olanlar normal dizide önerebilirimde öyle çok sarmaz.Lost efsanedir
ve Efsane Bilim Kurgu Uzay filmleri :
1- Alien 1 , Alien 2 , Alien 3 , Alien Vs Predators ( Aşırı gerilimli uzay filmi izlemezsen pişman olursun.
2-Life ( Uzaylı filmi.Filmin sonunda noldu lan öyle dedirtecek bir sonla bitiriyor filmin yorumlarını okuyup spoiler yeme.
3-YıldızlarArası ( Bununda sonu beyin yakıyor AŞırı efsane bir uzay filmidir.Başka gezegenler felan var.
Alien efsanedirColony ve life harici hepsini izledim teşekkür ederim bu ikisine göz atıcam
Yok la bu öyle gezegen değil başka bir boyuttaki gezegenler mesela içi fulll su dolu gezegen felan var.knk uzayda tabı başka gezegen olcak
hey maşallahAlien efsanedir
Yok la bu öyle gezegen değil başka bir boyuttaki gezegenler mesela içi fulll su dolu gezegen felan var.
hepsini izledim başka bilinmedik birşeyler varsa buyur1. teen wolf [dizi]
2. the vampir daries [dizi]
3.zamana karşı [film] daha varda eklemek ıstedıgım bukadar
o gezegende 5 saat dursak bize yeter dönerim dünyaya bakarım dolar kaç tl aq 1 saat 7 yılamı denk geliyorduAlien efsanedir
Yok la bu öyle gezegen değil başka bir boyuttaki gezegenler mesela içi fulll su dolu gezegen felan var.
ne dilersen yabancı [film]hepsini izledim başka bilinmedik birşeyler varsa buyur
@Baayaz Lost İN Space Güzeldir.1 sezon 10 bölümden oluşuyor.Çok duygusal ve iyi bir dizi fakat yeni sezon ne zaman gelecek haberim yok 2019 da bile olabilir hatta hiç gelmeyebilir fakat 10 bölümünü bile izle o bile güzelE:WRq:WE 1000 IQ
The Rain 1. bölümü izledim fakat kalanına devam edemedim
lost in space e göz atıcam şimdi
tamam 101010 ıqE:WRq:WE 1000 IQ
The Rain 1. bölümü izledim fakat kalanına devam edemedim
lost in space e göz atıcam şimdi
evet var doktor mann miydi sanırım onu oynuyorduYıldızlarArasında Marslıdaki Adamda vardı yanlış hatırlamıyorsam.
evet ızlemıssın bellıkıYıldızlarArasında Marslıdaki Adamda vardı yanlış hatırlamıyorsam.
sebebini bilmiyorum ama başroldeki garıya bi ayar oldumtamam 101010 ıqxd bu arada the rain efsanedir izle dıger bolumlerıde lost ın space mutlaka ızle :2iq:
Breaking Bad - - Bitti
Game of Thrones - - Devam ediyor(7.sezon)
Scream - - Devam ediyor(2.sezon)
American horror story - Bitti
12 Monkeys - Devam ediyor(bitti)
The flash - Devam ediyor(4.sezon bıraktım)
Arrow - Devam ediyor(4.sezon bıraktım)
Le casa de papel - Devam ediyor(2.sezon)
Sherlock Holmes - Devam ediyor(4.sezon)
The 100 - Devam ediyor(5.sezon)
Black mirror - Devam ediyor(5.sezon)
Mr Robot - Devam ediyor(3.sezon)
İzlediklerim bunlar belki hoşuna giden olur.
izledim onuBilimkurgu diyorsun ve hala interstaller izlemeden mi
yok kardeşim böyle bir şehrin tam ortasına saydam bişe düşüyor. İnek ortadan ikiye kesiliyor. Uçak ona çarpıp patlıyor ama gözükmüyor yaniizledim onusenin geçenki konuya yazdıgın dünyaya bi cam düşüyor gibi birşey demissin o şeymi rengarenk bi duvar gibi birşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?