Onaylı Üye
Korku filmlerinide çok severim, 2002 yapımı olmasına rağmen güzel film gibi listeme ekledim.ghost ship
Ragnarok ilk bölümünü izledim sonu çok heyecanlı bittiğini söylediler bende 2. sezonun gelmesiyle devam edicem diziye, last ship her sezonun farklı bir konuyu anlatması güzel sırf o yüzden bile başlayabilirim.bu ragnarok diye yeni bi dizi çıktı nasıl olduğu tartışmalı biraz ama ben beğendim bi bakabilirsin
Post automatically merged:
+ last ship bu dizide her sezonu farklı konuyu işliyor ve sürükleyici bir dizi 4 ya da 5 sezon olması lazım bu da izlenir.
Aklıma sahneleri geldikce açıp tekrar bitiriyorum her sene kesin 1 kere tekrardan izlemem gerekPrison Break'in üstüne dizi tanımam..
O seriyide 3-4 kez bitirmişimdir gerçekten harika,olumcul deney serısıne baka bılırsın korku
yanyatar arkadaşımız aynısını önerdi listemde büyük ihtimal bu gece izlerim onudaghost ship
the walkıng dead ızlemısın ozaman soylemye gerek yokO seriyide 3-4 kez bitirmişimdir gerçekten harika,
Onun haricinde testere serisi hatta The Conjuring Evrenine ait olan Korku Seansı , Annabelle film serilerinide kronolojik sırasına göre izledim
Aynen izlerken pişman etmediler değil, aşırı sapma yaşadılar ama olsun.the walkıng dead ızlemısın ozaman soylemye gerek yok
işte benım kafaAynen izlerken pişman etmediler değil, aşırı sapma yaşadılar ama olsun.
Korku filmi konusunda da 10 kişiden 9u sevmiyor sevemiyor.
Ben nedense çok seviyorum çünkü filmi izlerken sadece konuya değil çekim kalitesine kurguya her şeye dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?