Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha 10 yaşında bir çocuktur insanların yorum yapmasına bile gerek yoktur nazarımca ben 10 yasında iken elimi ateşe sokardım nasıl bir şey olduğunu anlamak için bırakın konuşsun Dr. Oytun Erbaşın atakan hakkındaki yorumunu dinleyebilirsiniz çok güzel izah etmiş kendisi de otizim li bir doktordur. Yani o yaşlarda her şey olabilir çocuk daha gündeme bile gelmemesi lazım.
Çocuğun bilgili olması güzel ama ailesinde hata var bu yaşta ki çocuğa felsefe değilde teknoloji ile iç içe olsa kod felan yazsa daha iyi yerlere gelebilir. Aman çocuğum okusun bilgili olsun diye ugrasmislar sadece ama önemli olan seyi unutmuşlar saygi ve ahlak egitimi
konu dısı birazcık gülelım
Kurulu pazarlara bakıyordum: “Hava BK arıyorsun galiba” dedi. “Evet” dedim. Kız taklidi yaparak 5 ayda 250 çar soymuş. İtem kopyalamaktan girdik Demirci tricklerinden çıktık