Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Devrimci filozoflardan birisi olan Heraklitos değişimin önemini vurgulamak adına aynı nehirde iki kez yıkanılmaz sözünü söylemiş zamanında. Ne düşünüyorsunuz? Sizce haklı mı?

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Heraklitos haklı. Mesela ben sniper oynarken aynı pencereden asla 2 kez çıkmam. ''Değişim önemli ''.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Heraklitos haklı. Mesela ben sniper oynarken aynı pencereden asla 2 kez çıkmam. ''Değişim önemli ''.
Sniper oyununda mesela ateş ettiğin yer belli olmuştur. Belli olduğu için de ilk vuruşun aynısını yapamazsın mesela. Heraklitos da bunun için aynı nehirde iki defa yıkanmayacağını belirtmiş. Nehir suyunun taşacağını, zamanın da kişiyi taşıyacağını belirten Heraklitos, artık nehirin ve kişinin aynı olmadığını belirtmiş. Bir işi ikinci kez yapacağında zaten o işi önceden bir kez yaptığın için ilkle aynı tadı vermeyeceğini belirtmiş bu sözü söylerken.

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence haklı bir şey söylemiş, yarın bugunün aynısı ise yaşamanın ne anlamı var? İnsan hayatında farklılıklar olmalı.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Zamanın ve değişimin önemini vurgulamak için söylenmiş bir söz. Zaman sürekli aktığı için bir saniye öncesi ile şimdi aynı değildir. Haklı.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Haklı bir söz demiş filozof

Meşhur filozof deli by legend crazy'de şu sözleri söylemiş;
"bir deli için her gün kurban bayramı ama Türkiye şartlarında her gün delirme bayramı"

This is by legend crazy

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Söz zaten doğru bence buna diyebileceğim pek bir şeyim yok fakat şunu da söylemek isterim, bir nehirde yıkandıktan sonra onu tanıyorsun ve isteyip istemediğine karar verebiliyorsun. Tanıdıktan sonra istemediğin şeylere rağmen tekrar nehirde yıkanmak istiyorsan bu zaten bir hatadır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Devrimci filozoflardan birisi olan Heraklitos değişimin önemini vurgulamak adına aynı nehirde iki kez yıkanılmaz sözünü söylemiş zamanında. Ne düşünüyorsunuz? Sizce haklı mı?
Okunan kitap 2. kez okunmaz. Yürü Heraklitos abim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Pek çok kez başkalarının değiştiğini isteksizce kabul ediyoruz. Oysa sahip olduğumuzu nadiren kabul ediyoruz. Benlik dediğimiz, hayatımızdaki değişikliklerle değişmeden kalan bir şey değildir çünkü hiçbir şey kalmaz. Her şey akar ve her şey değişir. Harika ifade.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sözün anlamı şu: Ne zaman girersen gir su hep değiştiği için hiçbir zaman girdiğin su aynı olmayacak

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Şimdi değişiklik önemli fakat bi bakımdanda haksız bence çok sevdiğin ve bitirdiğin bir hikaye temalı oyunu bir zamandan sonra unuttuğunda tekrardan oynayasın geliyor ve oynuyorsun bilmiyorum tam emin olamadım söz hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...