allah kolaylık versın muhendıslık okuren parayla yaptırıyordum donem odevlerını falan ınstaggramda veya ınternet sıtelerınde ucretle yapanı bulabılırsın uzgunum yardımcı olamadıgım ıcınArkadaşlar merhaba final ödevim için c++ da ödev verildi internetten araştırdım konuyu bulamadım eğer bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim. ödevin konusu :
Adınızı, soyadınızı ve doğum yılınızı sadece özel karakterler kullanarak yazdırma
örnek görüntü :
Ekli dosyayı görüntüle 44350
bu şekilde ismimizi yazdırmamız isteniyor kodları bulamadım mantığını anlamadım.
araştırdım ama malasef bulamadımallah kolaylık versın muhendıslık okuren parayla yaptırıyordum donem odevlerını falan ınstaggramda veya ınternet sıtelerınde ucretle yapanı bulabılırsın uzgunum yardımcı olamadıgım ıcın
hocam bunun özel karakter ile alakası yok.Burada asıl amaç c++ da yaptıgın projenin objelerin yerlerini ortaya saga sola kaydırma.
#include <iostream>//kütüphane çağırılıyor
#include <iomanip>//setw ve interna,left,right için kütüphanemizi çağırdık
using namespace std;//isim uzayı tanımlıyoruz
int main()
{
double normal=-25.2;//double tipinde normal isminde -25.2 ilk değeri olan bir edğişken tanımladık
cout<<setw(10)<<internal<<normal<<endl;//ekran çıktısı: eksi başta 25 en sağda olacak şekilde yazar - 25.2
cout<<setw(10)<<left<<normal<<endl;//ekran çıktısı: 10 birimlik alanda tamamen sola hizalıdır.-25.2
cout<<setw(10)<<right<<normal<<endl;//ekran çıktısı: 10 birimlik alanda tamamen sağa hizalar. -25.2
return 0;//programı bitir
}
Senin verdigin örnekte sadece + işareti saga sola yukarı aşagı çapraz olarak dagıtılmış.
+ larla c++ dilinde yazı yazcan şekil çırkatcan zaten ödevin konusu okardeşim senin örnekte sadece + kullanılmış
indirip bakıyorum hemen teşekkür ederimcodec.apk diye bi program var dediğin şeye benziyor.program içeriğine bakabilirsen işine yarayabilir
program resmi : Ekli dosyayı görüntüle 44355
açıklaması :
Text Converter Encoder Decoder Stylish Text is a Tools android app made by Mr Duy that you can install on your android devices an enjoy !
The text converter (type input box for encode, output box for decode):
– Upside down text (hello -> oןןǝɥ)
– Text to ascii (ab -> 97 98)
– Text to binary (abc -> 01100001 01100010)
– Text to hex (ab -> 61 62)
– Text to octal (ab -> 141 142)
– Reverser text (abc def -> fed cba)
– Upper text (abc -> ABC)
– Lower text (AbC -> abc)
– Super script (ˢᵘᵖᵉʳˢᶜʳⁱᵖᵗ)
– Sub script (ₕₑₗₗₒ)
– Morse code (Hello -> …. . .-.. .-.. —)
– Base64 (Hello -> aGVsbG8=)
denicem hocam teşekkür ettim bakalım sonuç olumlu olacakmı
Post automatically merged:
+ larla c++ dilinde yazı yazcan şekil çırkatcan zaten ödevin konusu o
Aynen bu yardımcı olacaktır çok teşekkür ederim
Bu kısımda yardımcı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?