18 Eki 2020 #1 xINight Ultra Üye Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 1,512 Çözümler 8 Tepki puanı 189 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Fiora ayarları yapılmış güzel bir confige ihtiyacım var olan sitede paylaşabilirse memnun olurum.
18 Eki 2020 #2 sofuutku Süper Üye Katılım 10 Kas 2017 Mesajlar 771 Çözümler 2 Tepki puanı 57 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI Kral birisi paylaşmıştı gayet güzeldi belli etmiyordu o kadar foruma bi baksan fiora sc diye orda görürsün
Kral birisi paylaşmıştı gayet güzeldi belli etmiyordu o kadar foruma bi baksan fiora sc diye orda görürsün
18 Eki 2020 #3 mekokolik123 M Uzman Üye Katılım 2 Eki 2018 Mesajlar 195 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Ödüller 5 7 HİZMET YILI sofuutku' Alıntı: Kral birisi paylaşmıştı gayet güzeldi belli etmiyordu o kadar foruma bi baksan fiora sc diye orda görürsün Genişletmek için tıklayın ... sofuutku' Alıntı: Kral birisi paylaşmıştı gayet güzeldi belli etmiyordu o kadar foruma bi baksan fiora sc diye orda görürsün Genişletmek için tıklayın ... Dostum banada katarina güzel bi config gerekiyor nerden bulabilirim?
sofuutku' Alıntı: Kral birisi paylaşmıştı gayet güzeldi belli etmiyordu o kadar foruma bi baksan fiora sc diye orda görürsün Genişletmek için tıklayın ... sofuutku' Alıntı: Kral birisi paylaşmıştı gayet güzeldi belli etmiyordu o kadar foruma bi baksan fiora sc diye orda görürsün Genişletmek için tıklayın ... Dostum banada katarina güzel bi config gerekiyor nerden bulabilirim?
18 Eki 2020 #4 sofuutku Süper Üye Katılım 10 Kas 2017 Mesajlar 771 Çözümler 2 Tepki puanı 57 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI mekokolik123' Alıntı: Dostum banada katarina güzel bi config gerekiyor nerden bulabilirim? Genişletmek için tıklayın ... Onunla ilgili bi bilgim yok kral ama katarinanın normal configi gayet iyi r sini de antreman modunda ayarla kendine göre rakip tanımazsın
mekokolik123' Alıntı: Dostum banada katarina güzel bi config gerekiyor nerden bulabilirim? Genişletmek için tıklayın ... Onunla ilgili bi bilgim yok kral ama katarinanın normal configi gayet iyi r sini de antreman modunda ayarla kendine göre rakip tanımazsın
18 Eki 2020 #5 ITACHIZZERSXD I Onaylı Üye Katılım 17 Eki 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI banada jhin config lazım nerede bulabilirim ?
18 Eki 2020 #6 mekokolik123 M Uzman Üye Katılım 2 Eki 2018 Mesajlar 195 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Ödüller 5 7 HİZMET YILI sofuutku' Alıntı: Onunla ilgili bi bilgim yok kral ama katarinanın normal configi gayet iyi r sini de antreman modunda ayarla kendine göre rakip tanımazsın Genişletmek için tıklayın ... dostum bana yardımın gerekli discord varsa özelden atar mısın adını falan ?
sofuutku' Alıntı: Onunla ilgili bi bilgim yok kral ama katarinanın normal configi gayet iyi r sini de antreman modunda ayarla kendine göre rakip tanımazsın Genişletmek için tıklayın ... dostum bana yardımın gerekli discord varsa özelden atar mısın adını falan ?
18 Eki 2020 #7 sofuutku Süper Üye Katılım 10 Kas 2017 Mesajlar 771 Çözümler 2 Tepki puanı 57 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI mekokolik123' Alıntı: dostum bana yardımın gerekli discord varsa özelden atar mısın adını falan ? Genişletmek için tıklayın ... DC kullanmıyorum kral burdan özelden yardım etmeye çalışayım elimden geldiğince
mekokolik123' Alıntı: dostum bana yardımın gerekli discord varsa özelden atar mısın adını falan ? Genişletmek için tıklayın ... DC kullanmıyorum kral burdan özelden yardım etmeye çalışayım elimden geldiğince
19 Eki 2020 #8 lael nascimento L Onaylı Üye Katılım 19 Eki 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 24 5 HİZMET YILI I didn't enjoy the fiora much
20 Eki 2020 #9 mustafalar1 M Onaylı Üye Katılım 30 Ara 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 4 Ödüller 6 9 HİZMET YILI fiora güzel configle baya güzel oluyor gerçekten