- Moderatör
aka panic.rs
Kurucu
fisher modeyi açıp oltayı istediğin yerde atabilirsin ben texasta oynadım sadece ve fish spawn zone güzel çalışıyordu. buna hile denmez zaten yardımcı gibi bişey yani beğenemediysen kullanma hocam zorlamıyoruzevet evet DELETE ye basınca 1 kere etrafta beyaz daireler cıkıyo haklısın. Peki sana sorum sen o dairelerin içinden hiç balık tuttun mu yada oraya oltayı atabılıyomusun? Cunki dairelerin cıkdıgı yerlerde genelde KAYA ve bunun gibi cast yapamayacagın şeyler var. Hacım eyvallah güzel olmuş demek isterimde siz sanırım RUS ların yaptıklarını görmediniz daha önce. Sag click hilesi vardı bait oltalarda sag click yaptıgında direk balıgı eline getiriyodu bunlar kalkdı. Suyun icindeki balıkları yazan hile vardı oda kalktı. Benim bi tanıdıgım kişi senin fishesp yi ekranın sol ortasında kücücük şekilde yazdıgı vardı ki onda da oyun icindeki fishingcsharp dll i degiştirmek gerekiyo oda son güncellemeden sonra kalktı. Şimdi sen balıkların spawn noktası diyosun dunden beri denedim işe yaramıyo FİSHESP diyosun oda o kadar büyük şekilde yazıyo ki insanı rahatsız ediyo. Yani anlatmaya çalıştıgım hile vs. şeyleri yapacagınıza oyunu cözmenizi spot noktalarını iyice ogrenmenizi tavsiye ederim.