16 Tem 2019 #1 AtaXS AMATÖR TASARIMCI Süper Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 817 Tepki puanı 137 Ödüller 6 7 HİZMET YILI gençler fivem açılınca bu hatayı veriyor bir süre girmedim.
17 Tem 2019 #2 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI FIVEM NIN KENDI FORUMUNDAN ADMIN YORUMUNUN ALINTISIDIR. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Şu linkteki Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap i yükledikten sonra sorunun çözülecektir. İyi oyunlar... Oyla 0 Olumsuz oyla
FIVEM NIN KENDI FORUMUNDAN ADMIN YORUMUNUN ALINTISIDIR. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Şu linkteki Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap i yükledikten sonra sorunun çözülecektir. İyi oyunlar...
17 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 AtaXS AMATÖR TASARIMCI Süper Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 817 Tepki puanı 137 Ödüller 6 7 HİZMET YILI cylops' Alıntı: FIVEM NIN KENDI FORUMUNDAN ADMIN YORUMUNUN ALINTISIDIR. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Şu linkteki Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap i yükledikten sonra sorunun çözülecektir. İyi oyunlar... Genişletmek için tıklayın ... şimdide bu hatayı veriyor Oyla 0 Olumsuz oyla
cylops' Alıntı: FIVEM NIN KENDI FORUMUNDAN ADMIN YORUMUNUN ALINTISIDIR. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Şu linkteki Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap i yükledikten sonra sorunun çözülecektir. İyi oyunlar... Genişletmek için tıklayın ... şimdide bu hatayı veriyor
17 Tem 2019 #4 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI Hocam hala AtakaNs2' Alıntı: şimdide bu hatayı veriyorEkli dosyayı görüntüle 22819 Genişletmek için tıklayın ... aynı hata ama bilmiyorum fivem in kendi forumlarında böyle çözmüşler 1-2 seçenek daha var eğer yönetici olarak açıyosan normal aç normal açıyosan da yönetici olarak açmayı dene. Ayrıca uyumluluk modu değiltirmeye çalışmak da başka bir seçenek... Oyla 0 Olumsuz oyla
Hocam hala AtakaNs2' Alıntı: şimdide bu hatayı veriyorEkli dosyayı görüntüle 22819 Genişletmek için tıklayın ... aynı hata ama bilmiyorum fivem in kendi forumlarında böyle çözmüşler 1-2 seçenek daha var eğer yönetici olarak açıyosan normal aç normal açıyosan da yönetici olarak açmayı dene. Ayrıca uyumluluk modu değiltirmeye çalışmak da başka bir seçenek...