evet bende öyle düsünüyordumÇoğu kişi dün veya bugün yemiş packlerden dolayı olabilir mi acaba
aynen bende yedim gecmis olsun diyelimSanırım bende perma ban yedim
FiveM'ın yapımcı firması Cfx.re de ki yetkili bir arkadaş ile iletişim kurdum. Bu toplu Global Ban'ı atmak için baya bir üzerinde çalışıyorlarmış. Attıkları banında hiç bir şekilde yanlış olmadığı savunuyorlar ve bu konu üzerinde bilet oluşturmayın, olumlu dönüş alamayacaksınız diye bilgilendirme geçiyorlar.Kardeşim oyunun info maili illa ki vardır sen oyuna mail at sebebini öğren açabilirler de
Bilgisayarında FiveM'ı etkileyemeyen harici 3. parti bir yazılım zararı yokmuş. Eğer bilgisayarında bulunan 3. parti yazılımı FiveM'ın .exe'si üzerinde oynamaya çalışır isen bunlar FiveM'ın geliştirmiş olduğu bir günlük, log tutucu bir sistemde kaydediliyor. Adamların da kontrolü üzerine toplu küresel yasaklanma getirildiğinde, sende kaza kurşunu oluyorsun. Onun dışı FiveM üzerinde kullanmadığın hiç bir yazılımın zararı yokmuş, Cfx.re de yetkili bir arkadaş tarafından aldım bunun bilgisini.pc nizdee yukle olan 3. parti yazılımlar yuzunden sürekli olarak banınız uzuyor arkdaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?