bu zamana kadar çok yapıldı ama pek üzerinde durmadılararkadaşlar birçok hile var sayfamızda fakat fivem hiç yok fiveme hile ggelecekmi veya yapabilen varmı sayfaya bence bir fivem hilesi yakışır diye düşünüyorum
gelmeyecek demişlerdi en sonarkadaşlar birçok hile var sayfamızda fakat fivem hiç yok fiveme hile ggelecekmi veya yapabilen varmı sayfaya bence bir fivem hilesi yakışır diye düşünüyorum
Ne diyorsun kanka anlaşılmıyor?Evet gel ve sonra sadece ayı çalıştır
Post automatically merged:
Evet, o zaman sadece ayı çalıştırıyorsun
bunu bende düşündüm doğru olanıda bu bence adam az kullanıcısı olan hileye neden uğraşsın onun yerine valoranta uğraşsa daha çok adam gelir örneğin daha çok kazanırhocam öğrenip yapması imkansız değil bende o kafadaydım adminler yapsın kullanayım kafasındaydım 1 aydır c++ öğrenmeye çalışıyorum inşallah sonraki aya falan hile yazacak seviyeye gelirim sende bir adım at iyi olur
İstek üzerine hile yapmıyor adminler yapmayı düşüneceklerinide sanmıyorum oyuncusu az
thank you toarkadaşlar birçok hile var sayfamızda fakat fivem hiç yok fiveme hile ggelecekmi veya yapabilen varmı sayfaya bence bir fivem hilesi yakışır diye düşünüyorum
Reis bizede verde bizde nasiplenelim yabirisi exec mi dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?