ne demek herzaman yakında büyük bir lua menüyü dağiticam herkesin aradığı.saol kardesım elıne saglık
saolasın agaTeşşekürler kardeşim emeğine sağlık
aga kimse öyle 300 den fazla hesap vermez verselerde bu sitede multihhesap korumasımı ne var ayni ipide girdiğni hesap ban yiyor diye biliyorum bence sunucuya katilmaya çalişkardeşim 300 den fazla mesajı olan hesap lazım
hayır aga mesela 1. hesabın var yene bi hesap açtın ve onla takıldın 2 hesabı aynı anda kullanırsan ban yiyonaynı ip ne alaka moruk farklı ip lerden giriliyor
ne gibi aga bana daha detaylı açıklarsan yardım etmeye çalişirim.güncellenmesi gerekiyor
rica ederim herzaman daha iyi bunun gibi hileler menüler istiyorsanız takipte kalmayı unutmayınız elimden gelenin en iyisin yapmaya çalışacağımEyw Reis Lazımdı
elimde wt hilesi şuanlık yok ama cok istek gelirse güzel bir hile paylaşabilirim takipte kalmayı unutmayınız.elinde wt hilesi var mı
elimden geleni yapıcağım aga en yakın zamanda gelebilir.takipte kaldostum ayarlar mısın bana ya
aga şuan pek bilmiyorum zahten pc ye bugünden ihtibaren bi format aticam ama araştırmaya çalişicam takipte kal.şu an varda sitede en az 300 mesaj olması gerekiyor o sıkıntı
Post automatically merged:
kodlaman ne kadar sürer
Post automatically merged:
kodlaman ne kadar sürer
rica ederim aga herzaman yardım etmeyi seviyorum takipte kalmayı unutma daha fazlası içino kadar aradım bulamadım teşekkür ederim dostum
rica ederim aga daha fazlası için takipte kalmayı unutmasağol dostum
rica ederim aga daha fazlası için takipte kalmayı unutmaeyw dostum
aga wt hilesi istiyodun galiba demi bu konu olması lazım bi göz at istersen : https://memoryhackers.org/konular/wolftu-dword-lite-remake-hack-v1-0-2020-eac-edition.139662/sağol dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?