♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Hayır tokovoip mevcut değil fakat ilerleyen zamanlarda eklenebilir.TokoVoip var mı sv de?
Bizim sunucumuza gelebilirsiniz.Ya hep başlkamak istiyorum da sunucu seçemedim bi türlü
Yani bu zamanlarda reklamı yapılmayan bir şey tutmuyor elbet.Uzun süredir sunucularda developerlık yapmış bulunmaktayım yalnız hiç bir zaman yayıncı olmadan o işler biraz zor şuanda bulunduğum sunucu 64 çekiyor ama herkes kafa kesme derdinde
Teşekkürler.Başarılar umarım daha iyi yerlerde görürüz
Gelin bekleriz.arkadaşıma söyliyim de gelsin kanka oynarsınız
Sunucunun bilgisini bilmiyorum maalesef sevdiğim birisi açtı sunucuyu zamanında aile başkanıydı o yüzden yaptım ama güzel üye gelirse bizzat beni yetkili yapabilir sizinle bizzat ben ilgilenebilirim.Başarılar dilerim sunucunuzda, biraz içeriğinden ve sistemlerinden de yazılı olarak bahsetseydiniz güzel olabilirdi.
Konu içerisin de mevcut gelebilirsiniz. Zaten pluginler çok kastırmıyor sistemi.çok güzel fakat şu altta yazan sistem ile yarı performans alıyorum gta 5 online olmayanda daha iyi performansım fakat yarı yarıya düşüyor fivem e girince oyüzden moralim bozulduama gelirim discord adresiniz var ise
verdiğim link üzerinde yayın yaban kurucu izleniyor güzel fakat gelen yok sunucuya.Ya aslında reklamada pek gerek yok şuanda sadece güncel scriptlerle iki üç kişi yayın açmaya başlasın tutuyor zaten millet evde oynayacak oyun arıyor umuram işiniz rast gider dostum başarılar dilerim
Gta V in bi modu online için modlarla oynuyosunya fivem nasıl oyun güzelse başlıcam
Bizim developperimiz vb her şey var paketleri parayla aldık falan düzenlendi her şey.Söylediğim gibi sunucu açmak artık çok kolay neredey bütün scriptler ortalıkta dolaşıyor ama düzenlemeler scripti sunucuya yidirmek zor insanların diğer sunucularda bulamadığı şeyler vermek gerekiyor oyunculara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?