Seçkin Üye
Ban oranı loglarda ne kadar dikkat çekersen o kadar artıyor ben 7-8 kere yapmıştık toplamda 52 tane silahım olmuştu loglarda sadece benim adım yazıyordu ama 2-3 tane kopyalarsan sıkıntı çıkmazBan oranı ne kadar Log’larda gözükür mü dostum
Sadece yaptığın sunucudan ban yersin tüm fivemden ban yemen için hile açman lazım ben böyle pahalı oyunlar için tavsiye etmem ama bu hile değill bug kısacası sadece yaptığın sunucudan ban yersinGüzel ana Ban oranı düşündürücü
peki kara para vb. kopyalabilir miyiz ?Öncelikle silahını, baltanızı, palanızı vs üstünüze alıyorsunuz ve motel odası olur araba bagajı olur yanına gidiyorsunuz silahı atacağınız envanter bölümünü açtıktan sonra internetinizi kesiyorsunuz ve hemen oyuna dönüp silahı koyacağınız envanter bölümüne sürekli olarak sürüklüyorsunuz/koyuyorsunuz sol üstte kırmızı reconnect yazısı gelecektir bu yazı geldikten 2-3 saniye boyunca bu işlemi yaptıktan sonra internetinizi geri açıyorsunuz ve oyuna dönüp silahı tekrar koyacağınız envanter bölümüne sürüklüyorsunuz/koyuyorsunuz ve internet tamami ile geldiğinde silah yaptığınız motel odası/araç bagajı envanterine birden fazla olarak geçiyor
Anladım dostum adamsın❤❤Sadece yaptığın sunucudan ban yersin tüm fivemden ban yemen için hile açman lazım ben böyle pahalı oyunlar için tavsiye etmem ama bu hile değill bug kısacası sadece yaptığın sunucudan ban yersin
Ben normal para kopyalamayı denedim ama motel dolabına veya bagaja konmadığı için yapılmadı kara paranın hepsini üstüne al öyle dene ama olacağını sanmıyorum çünkü motele önce 500 para kara koyup sonra 1000 koyduğundan onlar motelde üst üste geçiyor tahminim olmaz ama deniyebilirsin.peki kara para vb. kopyalabilir miyiz ?
Ben o işe kalkışmıştım dostum paralar üst üste çıktığından olmuyor❤❤Ben normal para kopyalamayı denedim ama motel dolabına veya bagaja konmadığı için yapılmadı kara paranın hepsini üstüne al öyle dene ama olacağını sanmıyorum çünkü motele önce 500 para kara koyup sonra 1000 koyduğundan onlar motelde üst üste geçiyor tahminim olmaz ama deniyebilirsin.
peki para kazanmak için bir yol var mı ?Ben o işe kalkışmıştım dostum paralar üst üste çıktığından olmuyor❤❤
para kaznamak için ne yapabilirim ?Ben normal para kopyalamayı denedim ama motel dolabına veya bagaja konmadığı için yapılmadı kara paranın hepsini üstüne al öyle dene ama olacağını sanmıyorum çünkü motele önce 500 para kara koyup sonra 1000 koyduğundan onlar motelde üst üste geçiyor tahminim olmaz ama deniyebilirsin.
Oyunda ki ot tarlasını bul onları topla sonra işle ve sat eğer kara para olarak geliyorsa o kara parayı normal paraya çevir en iyi para kazandıran bu genel olarak ama serverden servere değişir.peki para kazanmak için bir yol var mı ?
Post automatically merged:
para kaznamak için ne yapabilirim ?
Aga öyle değil kopyalayarakOyunda ki ot tarlasını bul onları topla sonra işle ve sat eğer kara para olarak geliyorsa o kara parayı normal paraya çevir en iyi para kazandıran bu genel olarak ama serverden servere değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?