Alıyorum FiveM TR sunucularında para basabileceğim hile önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar iyi forumlar herkese. Bütçe sorunum yok öncelikle bunu belirteyim. Ben eskiden fivemde girdiğim her sunucuda eulen ile para basıp takılırdım. Genelde kalabalık ve para takibinin zor olduğu sunucularda yapıyordum ve keyfime bakıyordum. Şu an ise fivem trde kullanılan çeşitli anticheatlerde bu durum fixlenmiş durumda, triggereventler üzerinden script çalıştırıp basıyordum ve doğrudan script çalıştırma durumunu fixlemişler sanırım. Yani kısacası sizden önermenizi istediğim hilede aradığım tek kriter, trde kullanılan aclerde' de (mixas, fiveeye vb.) kullanabileceğim ve sunucularda herhangi bir yolla para basabileceğim bir hile arıyorum. Eulen dediğim gibi fix, skriptgg desen pvp hilesi zaten piyasada dolaşan hileleri de bilmediğim için bu konuyu açma gereksiniminde bulundum. Teşekkürler şimdiden hayırlı akşamlar.

never lose
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Skript gg den basiliyor diye biliyorum ama nasil basıldığını bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
skriptten nasıl basılıyo ki? bi video gördüm adam arabanın plakasını değiştirip torpidoya para koyuyor o plakalı araç çıkarıp alıyor sürekli falan o şekilde mi basılıyo?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
spoffer varmı fivem global ban için

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Red Engine ve nexus menü(safe markttan alabilirsin) ile five guard(safe events) olan sunucularda dahi item ,para ve dahasını sağlayabilirsin. Sunucu ismi verirsen direk açığını söyleyebilirim. Tr sunucularının %80 inde fg bulunmakta bilinçsizce bodozlama dalarsan çoğundan ban yersin.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI