Onaylı Üye
AMD Ryzen7 2700x tercihim bundan yana çünkü bende kullanıyorum ve memnunum kasma yapmıyorBunlar 1500 TL olan AMD Ryzen5 3600 ve AMD Ryzen7 2700x
Oynadıgım oyunlar LD player, BlueStacks, Gameloop ve bazı hileler gibi yüksek işlemci kullanan uygulamalar. Tavsiyeniz nedir arkadaşlar ? Sebebiyle soylersenız sevinirim.
Ozetle ne yapıyorum ? 2 tane LD player acıp 2 pubgmobıle acıyorum ve ustune hile bindiriyorum.
İşlemcı secerken teklı cekırdek performansına mı bakmam onemlı yoksa coklu cekırdek mı
ryzen5 7nm 6/12 iş parcacıgı 36m onbellek // ryzen7 2700x 12nm 8/16 iş parcacıgı 20 mb onbellek. Saat hızları 3.6. - 3.7.kaç nano metre olduklarını yazarmısın
intel alacak kadar zengın degılım kankambana kalırsa 2 sinide alma uzun vadeli yatırım yap intel al
Fanı buyuk ve rgb mi onun oyle bır sey duymustumAMD Ryzen7 2700x tercihim bundan yana çünkü bende kullanıyorum ve memnunum kasma yapmıyor
ryzen 7 alBunlar 1500 TL olan AMD Ryzen5 3600 ve AMD Ryzen7 2700x
Oynadıgım oyunlar LD player, BlueStacks, Gameloop ve bazı hileler gibi yüksek işlemci kullanan uygulamalar. Tavsiyeniz nedir arkadaşlar ? Sebebiyle soylersenız sevinirim.
Ozetle ne yapıyorum ? 2 tane LD player acıp 2 pubgmobıle acıyorum ve ustune hile bindiriyorum.
İşlemcı secerken teklı cekırdek performansına mı bakmam onemlı yoksa coklu cekırdek mı
cevabın ıcın tesekkur ederım benım kafamı karıstıran ıse 8/16 olayı bu esıt olsa kesınlıkle r5 secerdım. ryzen3 1200den ( sadece4 cekırdek, sanal iş parcacıgı yok) gececegım ıcın ıyıce kafamı karıstırmıstı cekırdek meselesı ve cektıgım sorunlar. SagolasınRyzen 5 3600 bence. 2700 Zen+ mimari biraz daha eski 3600'e göre. Ancak 2700 8C/16TH sırf bunun için tercih edilir mi bilemiyorum. Lakin testlerde 3600 daha performanslı gözüküyor. Muhtemelen çekirdekleri daha verimli kullandığı ve single core performansı daha yüksek olduğu için. Ayrıca 3600 65w, 2700 ise 105w elektrik faturasını ve alacak PSU'yu da etkilemekte gibi gözüküyor. Benchmark ve Passmark testlerinde de 3600 önde. 3600 almanı öneririm. Daha güncel ve daha güçlü bir işlemci
Ryzen 7 2700 eski jenirasyon o yüzden daha az FPS veriyor.ryzen 7 al
Oc yapmacaksan stock fan yeterli.işlemci fanını da stock kullanmamanı öneririm
ryzen 5 daha iyi dostum o zaman yazdığın özelliklere göreryzen5 7nm 6/12 iş parcacıgı 36m onbellek // ryzen7 2700x 12nm 8/16 iş parcacıgı 20 mb onbellek. Saat hızları 3.6. - 3.7.
Post automatically merged:
intel alacak kadar zengın degılım kankam
Post automatically merged:
Fanı buyuk ve rgb mi onun oyle bır sey duymustum
Ryzen 7, 7 yazdığı için kafa kafıştırıyor ama 3600 daha güçlüryzen 5 daha iyi dostum o zaman yazdığın özelliklere göre
İntel alacak kadar bütçen yoksa tabikide 3.seri olan 3600 ü alabilirsin aşırı performanslı bir işlemci.Bunlar 1500 TL olan AMD Ryzen5 3600 ve AMD Ryzen7 2700x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?