- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
Kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ederim ancak, fiyatına göre demiştim zaten 1500tl ye uygun vb. neye pahalı dedin anlayamdımYine pahalı aslında ama teşekkürler yinede.
Kardeşim güzel yorumun için teşekkür ederim, morelimi yerine getirdin <3şu kura göre bu parçalar paraları iyi eski şişirme fiyatlarına baksana nereden baksan 2 katı fazlası teşekkürler konu içeri cok sade ve şık olmuş eline sağlık.
Önemli değil kardeşim benim, eğerki yardımcı olabildiysem ne mutlu banabilgisayar toplayacağım teşekkürler
Tamamdır kardeşim diğer projemde fiyatları düşüreceğim, teşekkürler <3Fiyat bandını keşke biraz daha azaltabilsen işime yarardı bu aralar yine de örneğin için teşekkürler.
Kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ederim, diğer bir projemde fiyatları düşüreceğim biraz pahalıya kaçmışım.Aynen arkadaşların dediği gibi biraz pahalı ama THNNX
Evet kardeşim biraz pahalıya kaçmışım ancak diğer bir projemde kaliteli ve ucuz ürünerle karşınıza çıkacağım.çok pahalı ya kardeş piyasa çok kötü be
Aynen kardeşim haklısın şuan ekonomi kötü.güzel parçalar ama bu zamanda bilgisayar toplanmaz
Kardeşim yorumun için teşekkür ederim, ayrıca güzel bir öneride bulunmuşsun.Arkadaşlar biraz daha ucuza almak istiyorsanız ram cpu ssd gibi bileşenleri çinden alabilirsiniz. Başarılı bu arada.
Kardeşim öncelikle teşekkür ederim tabii ki de öneriler gelicek daha #1.Serisiçok teşekkür ederim çok bilgim yokti benim başka önerilerin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?