Ben size değil, Türkiye ortamında ki pazar şartlarını kast ettim yanlış anlamayın. Yoksa içerik gayet güzel.Kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ederim ancak, fiyatına göre demiştim zaten 1500tl ye uygun vb. neye pahalı dedin anlayamdım
Bende oyle dusunuyorumfiyat performans parçalar
Evet kardesim haklisin ucuz bencede paracalar cko kaliteliBeyler az piyasaya baksanız bu fiyatlara pahalı demezdiniz, sizin bütçenize göre pahalıysa bunu belirterek söyleyin.
Harbiden ucuz önceki fiyatlarına göre ve şuna bittim ben => 3000 TL ---> AMD Ryzen 7 3700x 3.6GHz 36MB Cache Soket AM4 ----- harbiden ucuz.
Cok tesekkur ediyorum hatta bugun yeni bir versiyonunu yayinlayacagim ucuz haldeBilgi İçin Teşekkürler Böyle Konular Devam Etsin
Eywallah kral tesekkur ediyorumknk saol bilgisayar toplayacaklar için çok iyi olmuş ugraşmış emek etmissin sen adamsın
kardesim tabii ki oneririm 1080 en kral fiyat performans urunlerinden biri1080 tarzı ekran kartlarını hala önerirmisiniz elimde gtx 960 var
kardesim egerki yardimci olabildiysem ne mutlu bana yorumun icn tesekkur ederimcok sagol dostum tamda pc toplayacaktım bana yol gösterdigin için teşekkürler.
kardesım bugun yenı bır versıyonunu paylasacagım takıpte kalfiyatına göre mouse varsa onu katarmısın rica etsem
Kardeşim benim kötü bir liste olduğu senin kararındır ancak hiçbir alakan olmadığını anladım 1660 Super nasıl bir kart olduğunu bilmiyorsun Yt'den testlerine bakmatnı tavsiye ederim.Hocam kötü bir liste olduğunu düşünüyorum çünkü misal
1660 Super 5000 tl edecek bir kart değil maksimum ederi 2900 TL dir
1650 Super 3000 Tl edemezo fiyata alan birini görsem ölene kadar dalga geçerim dün 1700e vardı
Ayrıca x570 yerine gayet güzel b550 kartlar var ve çok daha iyi
R7 3700x almak yerine 3000 liraya r5 5600x var çok daha iyi bir işlemci
Kardeşim 1660 Super ideal bence ama senin kararın tabii ki özellikleri daha iyi5bin tl ye 1660 yerine rtx 2060 daha mantıklı omazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?