- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
Teşekkür ederim kardeşim benim. <3Eline sağlık güzel liste
Kardeşim çok güzel bir yorum yazmışsın teşekkür ediyorum. Serinin sürekli devamlılığını sağlayacağım.Hiç yorulmadan, bizim gibi daha google'yi bile açmaya üşenenler için çok çok yararlı konu, iyi ki varsın, devamını bekliyorum umarım bi rx 580 vesayre de bi indirime düşse de alsak, ellerine sağlık devamı gelirse çok mutlu oluruz
Eywallah kardeşim benim Profilindeki kral gibi sende kralsın.bundan 1 önceki açtığın konudaki ürünler gibi bu ürünlerde F/P ürünü
Kardeşim benim hiç üzülme elbet seninde birgün bilgisayarın olur <3keşke masaüstü bilgisayarım olsaydı belki işime yarardı ;( inşallah bigün alur
Kardeşim ilk serimde biraz pahalı parçalar yapmıştım ancak düşük bütçeyle yapmam çok istendi bende yaptım. Yorumun için teşekkür ediyorum.kral düşük bütçeliller için güzel bir form
Evet kardeşim en yararlı parçaları toplamaya gayret gösterdim.bilgisayar alcaklar icin güzel liste
Aynnennn oyle kardeşim onuda yazacaktım zaten ancak gerek duymadım, kesinlikle araştırılırsa daha uygun fiyata bulunabilir.Bütçeye en uygun şekilde dizilmiş vede birazcık daha araştırılırsa fiyat konusunda daha uygun satan yerler bulunabilir
Eywlh kardeşim benim teşekkür ederim.çok iyi sağol knk <3
Kardeşim benim aldım öneriini diğer serimde toplayabilirim.birde sistem toplasan tam olur
Eywlh kardeşim teşekkür ederim <3Eline sağlık güzel liste beğendim
Çok teşekkürler yorum yazan elleriniz dert görmesin <3elinize emeğenize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?