Onaylı Üye
Olabilir flash player ın sunamadığı kaliteli oyunları html5 ile sunuyorlar diye biliyordum bendeBildiğim kadarıyla HTML 5 ile Flash Player'a gerek kalmadı son zamanlarda çok az yerde kullanılıyordu sanırsam.
Aynen öyle ama merak ettiğim konu hala flash player kullanan facebook oyunları filan var onlar ne olacakOlabilir flash player ın sunamadığı kaliteli oyunları html5 ile sunuyorlar diye biliyordum bende
şimdi tamamen html5 e geçtiler sanırsam
Kapanabilir facebook eskiden kullanıldığı kadar gençlerin kullandığı bir yer olmaktan çıktı yaşlı dayılar av için kullanıyor artık ancak belki onlarda html5 geçerlerAynen öyle ama merak ettiğim konu hala flash player kullanan facebook oyunları filan var onlar ne olacak
Macera oyunları gözümün önünden kayıp geçiyorAga Be Bunu Demicektin İşte Bu Beni Çok Üzdü Ah O Eski Zamanlar
Garip bir durum kalktı deniliyor ancak hala oynanabilir ve indirilebilir durumda sitesindenTahminimce Kalkmadı Eklentisi Var Onun Suan Transformcide bile Kulanılıyor
Ayn Katılıyorum Bende Bence Destek Var Ama Sıkı Degil FazlaGarip bir durum kalktı deniliyor ancak hala oynanabilir ve indirilebilir durumda sitesinden
Flasplayer Maunel Olarak Artıkın İndirilcekBilidiğime göre kalmadı tam tersi güncelleme gelmicek
Güncelleme gelmiyecek olabilir ama çalışabilir bir durumda şu anda çok da güncelleme geldiği söylenemez eskidendeBilidiğime göre kalmadı tam tersi güncelleme gelmicek
Flash Paleyer ARtıkın Google Yok Ama Frefox OlabilirZamanında çok eğlendik pclerimiz oyun kaldırmıyordu. Nerde o eski günler...
Evet çünkü kalktı 2021 1 ocak tarihinde html5 kullanılıyor ama bazı yerlerdede flashplayer kullanılıyorBu uygulama artık fazla kullanılmıyor diye biliyorum
Yani Google flash playe İcinde Saklı Gibi Bir SeymiEvet çünkü kalktı 2021 1 ocak tarihinde html5 kullanılıyor ama bazı yerlerdede flashplayer kullanılıyor
Önceden otomatik olan şeyler şimdi manuel yapılıyor diyeyimYani Google flash playe İcinde Saklı Gibi Bir Seymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?