The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Bir üstteki mesajımda açıkladım zaten ama okumak yerine hiçbir bilimsel dayanağı olmayan video ve görselleri atmaya devam ediyorsunuz. Deniz seviyesinden çekilmiş bir videoyla şehir merkezindeki bir evi nasıl görebiliyoruz demek; deniz seviyesinden Ay'ı görebiliyorum, öyleyse Dünya düzdür demekle aynı şeydir. Video deniz seviyesinde çekilmiş olabilir ancak evler deniz seviyesinde değil. Ayrıca Dünya'nın çevresi 45 km veya buna yakın bile değil ki. Nerden 45 km'de görüş alanımızı kısıtlayacak derecede bir eğime sahip olacağı yanılgısına vardınız? Bu video veya attığınız diğer videolar hiçbir şeyi kanıtlamaz. Deniz seviyesinden bakarak elbette 45 km uzaktaki 158 metre veya daha küçük binaları görebiliriz, neden göremeyelim?Dostum istersen bu videoya tekrar bak tamamen kaybolduğu halde gözüküyor.
Deniz seviyesinden çekildi ve aradaki mesafe 45 km yani 0.15892 km = 158.92 meters oradaki küçük binaların 158 metreden uzun olmadığını düşünürsek bana bunun küre dünyada nasıl gerçekleştiğini açıklar mısın?