bak bakayım anlatmışmıyım anlatmamışmı daha profesyonelcdeneyi istemişse onu cevapla o zaman çok biliyosan.
Benim anladığım buydu gidip paylaştım, senin bu yoruma dönüp post kasmandan daha emektar bir haraket.
.Dostum dosyanı özelden yolladım şimdi ben burayada kodları yazayım belki indirmek istemezsin
Şimdi form1 e buton ekleyelim bitanede form2 açalım form2 ye panel ekleyip dock in parent ile formun her yerini kaplatalım
sonra form2 ye çift tıklayalım yani load eventi ve şu kodları girelim
Dim form1 As New Form1
form1.TopLevel=False
form1.Dock=DockStyle.Fill
form1.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None
panel1.Dock=DockStyle.Fill
form1.Parent=Panel1
form1.Show() 'Diyelim bu kod form1deki görüntüyü form2 deki panele yansıtır şimdi form1 e geri dön butonuna Form2.Show() yaz ve olanları gör
Atıyorum sen form1 deki panele form2 açmadan form2 görüntüsü aktarmak istiyosun bu seferde tam tersini yap form1 e kodları yaz form2 olarak sonra hangi panele aktarmak istiyosan DockStyle'ını Fill yap sonra Parentini işte hangi panele istiyorsan ona göre ayarla ve Bum
Ben sadece görüntüyü aktarmayı gösterdim gerisi sende onuda sen düşün mantığını kur gerisi geliyor zaten
Kolay Gelsin.
Yoksa Böyle bir şey mi yapmak istiyorsun anlamadım :
https://giphy.com/loA0xFQVOpQKsdI412
bak bakayım anlatmışmıyım anlatmamışmı daha profesyonelcde
ayrıca post kasmıyorumkassam 82 olmazdı
vb.net formunda c#yazmanın doğru olmadığını2018 üyesiyim bende kasmıyorum neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamadım ki
Evet Bu kardeşim
Bunu mu istiyorsun? Sadece VB.NET içindir.
ohoo kanka çok basitEvet Bu kardeşim
ala ala yani bukadarmi bi deniyim valla olursa cok sagol ve buda benim geriliğimdirohoo kanka çok basit
form2.label1.text=textbox1.text bu kadar
yok olmadı kardeşim.ohoo kanka çok basit
form2.label1.text=textbox1.text bu kadar
nasıl olmadı kardeşim imkansız bir şey sen form2deki labele form1deki yazıyı aktarmak istemiyomusunala ala yani bukadarmi bi deniyim valla olursa cok sagol ve buda benim geriliğimdir
Post automatically merged:
yok olmadı kardeşim.
form1 e timerkoy enabledi true yap içine form2.label1.text=textbox1.text yazala ala yani bukadarmi bi deniyim valla olursa cok sagol ve buda benim geriliğimdir
yok olmadı kardeşim.
yoo yeni başlamadım sadece ara verdim ve sanki yeni başlamış gibi olmuş gibi görünüyorumnasıl olmadı kardeşim imkansız bir şey sen form2deki labele form1deki yazıyı aktarmak istemiyomusun
form1 e timerkoy enabledi true yap içine form2.label1.text=textbox1.text yaz
form1 in loadına ise form2.show yaz textboxa yazdığını form2.label1.text e aktarır aktarmaması imkansızsen yapamıyorsundur sanırım yeni başladınız vb.net e
mysql mi ?SQL bilgisi olan var mı
mysql ise yardımcı olabilirimSQL bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?