Format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
- Kardeşim bilgisayarım açılmıyor
+ foRmaT aT

bu tayfa sizede tanıdık geliyor mu? bugüne kadar onlarca forum sitesine girdim çıktım beni şu cümle kadar deli eden başka bir cümle görmedim.
sabah kasadan sıcak hava gelmesi diye bir konu açtım artık hangi mantıkla ilerlediyse adam bana format at diyor sinirle karışık gülme krizine girdim. bunların bide termal macunla kafayı bozmuş versiyonları varda hadi neyse...

Üye
5 HİZMET YILI
kankam sen onlara aldırış etme ben attığına gayet mantıklı cevap verdim formatlık bişey yok kesinlikle

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeşim driver güncelle .s

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
okumadan yazanlar mı var demek istiyorsun

Üye
9 HİZMET YILI
birde bilgisayarcılar vardı 2 4gb ramle gidiyodu bilgisayar 1gb ramle geri dönüyodu, parçalar değişiyodu içinden her gittiğinde

Üye
5 HİZMET YILI
Sıkıntının termal macun olduğunu düşünmüyorsan zaten soğutma sisteminde sıkıntı vardır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sıkıntının termal macun olduğunu düşünmüyorsan zaten soğutma sisteminde sıkıntı vardır.
kasa geniş ve havadar ön tarafta 3 üstte 2 arkada 1 ve işlemci, ekran kartının birer fanı var yetersiz olduğunu düşünmüyor benim kanaatim işlemciden çıkan sıcaklığın hava yoluyla üstteki fanlarla dışarıya atılması farklı bir şeyde olabilir bakacaz artık )

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ne yazıkki böyle insanlar var

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum pc den anlamayan bilgisayarcılar gibi açtıgimız konuda monitörde ölü piksel var diyoruz adam format at diyor ne diyelim bu adama şimdi

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kasadaki güç kutusuna bak knk belki temazsızlık vardır

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, ona bende ayar olmuyor değilim. Örneğin bluestackda aldığım hatayı paylaşmıştım adam format at geçer diye cevap veriyor. Ancak şunu bilmiyorlarki siteyi 7-24 tarayan bir ekibimiz var. Sizlerin raporları doğrultusunda ekibimizdeki yetkililerimiz konuları tek tek inceliyor.Rapor olsun,olmasın farketmez. Konuları tek tek inceleyip gereken cezai işlemi uyguluyoruz. Hileye erişmek için siteyi boş yorumlarıyla-konularıyla çöplüğe çevirmeye çalışan arkadaşlar geçde olsa cezasını alıyor onda şüpheniz olmasın. Boş gördüğünüz yorum-konuyu raporlayarak bize bildirebilirsiniz.KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...