kankam sen onlara aldırış etme ben attığına gayet mantıklı cevap verdim formatlık bişey yok kesinlikle- Kardeşim bilgisayarım açılmıyor
+ foRmaT aT
bu tayfa sizede tanıdık geliyor mu? bugüne kadar onlarca forum sitesine girdim çıktım beni şu cümle kadar deli eden başka bir cümle görmedim.
sabah kasadan sıcak hava gelmesi diye bir konu açtım artık hangi mantıkla ilerlediyse adam bana format at diyorsinirle karışık gülme krizine girdim. bunların bide termal macunla kafayı bozmuş versiyonları varda hadi neyse...
kardeşim driver güncelle .s- Kardeşim bilgisayarım açılmıyor
+ foRmaT aT
bu tayfa sizede tanıdık geliyor mu? bugüne kadar onlarca forum sitesine girdim çıktım beni şu cümle kadar deli eden başka bir cümle görmedim.
sabah kasadan sıcak hava gelmesi diye bir konu açtım artık hangi mantıkla ilerlediyse adam bana format at diyorsinirle karışık gülme krizine girdim. bunların bide termal macunla kafayı bozmuş versiyonları varda hadi neyse...
Sıkıntının termal macun olduğunu düşünmüyorsan zaten soğutma sisteminde sıkıntı vardır.- Kardeşim bilgisayarım açılmıyor
+ foRmaT aT
kasa geniş ve havadar ön tarafta 3 üstte 2 arkada 1 ve işlemci, ekran kartının birer fanı var yetersiz olduğunu düşünmüyor benim kanaatim işlemciden çıkan sıcaklığın hava yoluyla üstteki fanlarla dışarıya atılması farklı bir şeyde olabilir bakacaz artıkSıkıntının termal macun olduğunu düşünmüyorsan zaten soğutma sisteminde sıkıntı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?