The story about good
Ultra Üye
Destek zaten uzun zaman önce kesildi mesela windows 10 larda directx 12 var ama windows 7 lerde yokbenim pc win7 tam uyumlu windows desteğini kesip zorla win 10 tıkştırıp ben i zorluyor kötü bi şey bu
Windows 7 nin uefi desteği yok, driver desteği yok usb 3.0 portu çalışmaz, Pathlı windows 7 kurarsan problem olmaz lakin orjinal olmaz ve sistemin eskisinden çok daha yavaş olur
Teşekkürler orj win8 pro o zaman aynısını kurarım zaten daha öncede formatlamıştım bu 3. olcak ancak win7 olurmu demiştimAyretten windows 10 diyonuz ama ben öyle düşünmüyom, Çekirdek sistemi her versiyon güncellemesinde değişiyor, Windows 10 1607 mesela sonraki güncelleme ile Windows 10 1709 ve sonraki güncelleme windows 10 1803 bunların hepsinde çekirdek sistemi değişiyor yani yeni bi windows sürümü gibi düşünün programlar bu sürüme ayak uydurmak için driver güncellemesi atıyolar çoğu driver çalışmıyo mauseler çalışmıyabiliyo
Windows 8 değilde 8.1 tavsiye ederimTeşekkürler orj win8 pro o zaman aynısını kurarım zaten daha öncede formatlamıştım bu 3. olcak ancak win7 olurmu demiştim
win 8.1 birdende destek kesilecek sadece win 10 kalacakWindows 8.1 kurabilirsin benim eski bilgisayarım windows 7 idi ve sürekli driver sıkıntsıı yaşıyodum .
Hayır XP Vista 7 ve 8 den kesilecek Windows 8.1 2020 de kesilecek .win 8.1 birdende destek kesilecek sadece win 10 kalacak
gende gg oluyor yaniHayır XP Vista 7 ve 8 den kesilecek Windows 8.1 2020 de kesilecek .
Eninde sonunda hepimiz gg olacağız bu arada muhtemelen son sözüm gg olacaktırgende gg oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?