Benim sistemimde eskiydi, uefi yoktu. Farklı bir program ile yapmayı deneyin. Usb'ye Windows'u mutlaka Rufus tarzı bir programla yazdırın. Fat32 mi Ntfs'mi tam hatırlamıyorum video izleyin en iyisi.arkadaşlar şuanki sistemimim windows 8.1 rufus ile yazdırmayı denedim olmadı. ve sistemim biraz eski uefı desteklemıyor. fat32 biçiminde yazdırıyorum.
Rufus ile BIOS için MBR seçeneğini seçerek hazırlayabilirsin USB belleği. o zaman uefi olmasına gerek yok.arkadaşlar şuanki sistemimim windows 8.1 rufus ile yazdırmayı denedim olmadı. ve sistemim biraz eski uefı desteklemıyor. fat32 biçiminde yazdırıyorum.
şuan denedim ama rufus ile yazdıramıyorum hat veriyorRufus ile BIOS için MBR seçeneğini seçerek hazırlayabilirsin USB belleği. o zaman uefi olmasına gerek yok.
çözümü çok basit, başka bir windows 10 iso indir ve onu dene. bu arada flash bellek boyutu ne kadar?şuan denedim ama rufus ile yazdıramıyorum hat veriyor
: iso imajı ayrıstırması hatası !!!
32 GBçözümü çok basit, başka bir windows 10 iso indir ve onu dene. bu arada flash bellek boyutu ne kadar?
farklı bi iso indirip onunla dene, olmazsa yaz tekrar
tamamdır.farklı bi iso indirip onunla dene, olmazsa yaz tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?