Daha önceden format atmıştım grub sorunu varken ve diski biçimlendirmiştim ama yine de aynı sorun devam ediyorFormat atmak istedigin hdd yada ssd başka pc de biçimlendir eser kalmaz
Daha önceki format atmamda aynı sorun vardı ama atmayı başarmıştım şimdi yapamıyorum ve önceki formatta diski tamamen biçimlendirmiştimdiski biçimlendirmen lazım kardeşim
Dvd üzerinden başlatamıyormusun pc f11 ve f12 saglı sollu sureklı tıklı acarken yukleme ekranını gormen gerekirDaha önceden format atmıştım grub sorunu varken ve diski biçimlendirmiştim ama yine de aynı sorun devam ediyor
Post automatically merged:
Daha önceki format atmamda aynı sorun vardı ama atmayı başarmıştım şimdi yapamıyorum ve önceki formatta diski tamamen biçimlendirmiştim
Cihaz laptop cd girişi yok ayrıca özel bir disk alanında gerekli windows format dosyaları bulunuyor yani kendisi otomatik olarak başlatıyor ama şuan sorunu çözdüm galiba format atmaya başladım eğer çözersem sorunun çözümünü yazarım burayaDvd üzerinden başlatamıyormusun pc f11 ve f12 saglı sollu sureklı tıklı acarken yukleme ekranını gormen gerekir
Sana tavsiye usb flaş disk e iso win kur ve format atmak istediginde usb kur daha temiz kurulum yaparsın şuan yaptıgın ilerde dosya çakışmasına yoll acacakCihaz laptop cd girişi yok ayrıca özel bir disk alanında gerekli windows format dosyaları bulunuyor yani kendisi otomatik olarak başlatıyor ama şuan sorunu çözdüm galiba format atmaya başladım eğer çözersem sorunun çözümünü yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?