Format atarken oyunları nasıl korurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yorumlardakiler biraz uğraştırıcı yöntem. Eğer henüz yapmadıysan benim dediğim daha basit bir yöntem. Yeni bir disk aç ve format atarken Windows'u yeni açtığın diske yükle. Diğer diskte kalan Windows dosyalarını elle silersin.

Diğer bir yöntem ise şu:
Hiç yeni bir disk oluşturmana gerek yok. Windows'u olduğu gibi diskin üstüne kur. Eski Windows dosyaları Windows.old klasörüne otomatik olarak taşınacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
oyunun olduğu disk i D: Diskinde Benim mesela Sen Format atarken d de değilse gider ama d de ise gitmez bu kadar basit

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Örnek:500 gb disk bölüm 250 Windows 250 oyunlar koyun Windows yüklü olanı formatlayın.

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yerel disk D varsa oyunları veya önemli şeylerini oraya at herzaman yerel disk C de windows kurulu olduğu için formatta yerel disk C yi temizlemiş olursun içindeki herşey gider

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyunları d ye atın formatta c yi formatlayıp oyunları c atıp sonra d formatlayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eğer oyunların steamde ise başka bir harici diske kolayca yedeğini alabilirsin ama başka kaynaklardan yüklediysende setuplarını yedek olarak başka bir diske aktarabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gerekirse diski böl sonra D'e aktar oyunları format işlemini daha sonra yap.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Genelde böyle şeylerde dosyalar silinsin mi diye uyarı geliyor diye biliyordum; yedek D dosyaların kaldığı yer, oraya kopyalanabilir.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunların steam oyunu ise yedekle diyip farklı bir diske kaydedebilirsin oyunlarını

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim bildiğim diskleri parçalıyorsun ikiye yada üçe oyunları herhangi birine aktarıyorsun diğerlerinide format atıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...