Uzman Üye
Kanka yanında başka bir pc varsa oradan yeni bir windows 10 iso dosyası indirip denermisin kendi sitesinden olmazsa windows 8.1 yükleyip windows 10 media tool ile yükseltirsen sıkıntıda cıkmıyacaktır dene istersen
Windows 10 u zaten kendi sitesinden yüklüyorum iso dosyası olarak medya tool ile yanımda yedek pc var çok sayıda indirdim sildim denedim hep aynı sadece win8.1 i denemedim
denicem knka teşekkürler fikrin içinTamam ozaman dediğimi yap kanka windows 8.1 yükle sonra media toolu indir direk yükselt yani formatlamadan düzelicektir iyi günler
Kanka olumlu sonuç alırsan yazarsan iyi olur sonra başka biri yaşarsa onada aynı çözümü göstermem için iyi olur hayırlı günlerorj windows indiriyorum fakat lisans anahtarı şuan yok daha sonra atacam
Post automatically merged:
denicem knka teşekkürler fikrin için
olursa geri dönüş yaparm knk hayrlı günlerKanka olumlu sonuç alırsan yazarsan iyi olur sonra başka biri yaşarsa onada aynı çözümü göstermem için iyi olur hayırlı günler
knk dediğin şey mantıklı geliyor fakat microsoftun kendi sitesinden indirdim zaten. anlamadım neden böyle oldu?çakma indirmişsin windowsun kendi sitesindekini neden kurmadın? windowsu indirdiğin adam iso dosyasını kendi microsoft hesabına bağlı şekilde atmış o sebeple adamdan şifresini öğren yada windowsun kendi sitesinde var onu kur düzelecektir
orj hocamOrjinalini attın değil mi ***** atmadın yani ?
100 kere sildim kurdum malesef aynı hocamiso dosyası yükleyip pc yi tekrar kur
teknik servise götür onlar düzeltebilir belki100 kere sildim kurdum malesef aynı hocam
yanlış yerden indirmişsin mcnin kendi sitesi değildir orasıknk dediğin şey mantıklı geliyor fakat microsoftun kendi sitesinden indirdim zaten. anlamadım neden böyle oldu?
orj hocam
microsoft com dan indirmen gerekknk dediğin şey mantıklı geliyor fakat microsoftun kendi sitesinden indirdim zaten. anlamadım neden böyle oldu?
orj hocam
knk pc 10 yıllık eski bilisayarm servis mi kaldıteknik servise götür onlar düzeltebilir belki
mc nin sitesi değil mi burası?yanlış yerden indirmişsin mcnin kendi sitesi değildir orası
microsoft com dan indirmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?