çok anlamıyorum ama mbr seçip ntfs olması gerekiyor kapatıp açıp bios menüsünde de seçiyorum ama yeniden başladığında format ekranını geçiyor bilgisayar normal olarak başlıyorUEFI mı yoksa normal kurulum olarak mı rufustan hazırlıyorsun?
Sistemin hangisini destekliyorsa ona göre kurulumu seçmen lazım rufusta. MBR ve GPT diye google ile aratırsan karşına çıkar.
Sorunsuz kurulumu rufusla yaptıktan sonra internetten anakartının boot tuşuna bak yeniden başlattığında onunla dene.
Eğer gözükmezse boot menüsünde usbyi farklı bir girişe tak ve dene.
evet yaklaşık 4-5 defa denedim ama yine de normal şekilde bilgisayarı başlatıyorbıos ayarlarını yapıyomusun kral
Bu videoyu dikkatlice izle bu videodan bir sıkıntı yoksa rahatlıkla format atabilirsin eğer hala sonuca ulaşamadıysan bilgisayarını bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim. Veya masaüstü ise servisini arayabilirsin.evet yaklaşık 4-5 defa denedim ama yine de normal şekilde bilgisayarı başlatıyor
başka forumlarda okuduğuma göre sandiskin flash belleklerinde varmış bubıos ayarlarını yapıyomusun kral
flash bellek markası sandisk genelde forumlarda aynı sandisk de sorun görülüyor acaba ondan dolayı mıBu videoyu dikkatlice izle bu videodan bir sıkıntı yoksa rahatlıkla format atabilirsin eğer hala sonuca ulaşamadıysan bilgisayarını bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim. Veya masaüstü ise servisini arayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?