genellikle hepsi virüs dolu kendi eliyle kurması daha iyi.otomatik driver güncelleme purogramlarını deneye bilirsin
Sakın bu arkadaşın dediği şeyi yapma önceden kendimde Driver Booster ile kuruyordum 2 tane usb girişim çalışmıyor şu anda.otomatik driver güncelleme purogramlarını deneye bilirsin
teşekkürler driveri kurmamıştım deneyeceğimamdnin sitesinden ekran kartı sürücüsünü yüklemen gerekiyor dostum.
bende hiç böyle bi sorun olmamıştı pardonSakın bu arkadaşın dediği şeyi yapma önceden kendimde Driver Booster ile kuruyordum 2 tane usb girişim çalışmıyor şu anda.
Arkadaşlar o tür uygulamaları kullanmayın kullandırtmayın ben kendim orjinal elimle kurduğumda +20 30 fps bir artış gözlemledim ayrıca belirttiğim gibi o uygulamalardan dolayı 2 adet usb girişim çalışmıyor format atmama rağmen.internette driverlarını güncelleyen program var. onu denemeni öneririm
ekran kartı driverini indirmeyi deneSelamlar konuyu uzatmayacağım bilgisayara format attıktan sonra farklı bir ekran kartı gözükmeye başladı aygıt yöneticisinde.
görünen ekran kartı - AMD Radeon 5450
fakat format öncesi kullandığım - AMD Radeon R5 220
nasıl düzeltebilirim bunu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?