bunu yaptıktan sonra ne kadar etkili olduğunuda yazarsan uygulamak istiyorum ancak çok etkisi yoksa boşuna uğraşmakta istemiyorum (ellerine emeğine sağlık bu arada)
benim gibi takintili insanlar ne kadar iyi sistemlere sahip olursa olsunlar debloat dedigimiz olayi her sistemde yapiyorlar. neden gerekli olmasa bile daha iyi performans istemeyeyim ki. onun disinda hizmetleri kapatmak falan eger takintin yoksa soyledigin gibi cok yeni sistemlerde cok da bir fark olusturmuyor.
bunu yaptıktan sonra ne kadar etkili olduğunuda yazarsan uygulamak istiyorum ancak çok etkisi yoksa boşuna uğraşmakta istemiyorum (ellerine emeğine sağlık bu arada)
İste aradigim konu eline emegine saglik dostum. Dun aksam ufsk tefek bazi seyler yapmistim ama burda biraz daha detayli seyler var aksam gidince bunlari da uygularsam dadinmaz yenmez
İste aradigim konu eline emegine saglik dostum. Dun aksam ufsk tefek bazi seyler yapmistim ama burda biraz daha detayli seyler var aksam gidince bunlari da uygularsam dadinmaz yenmez
eline sağlık kanka ama yüksek performanslı bilgisayarlar için pek işe yaramayabilir ama düşük performans veren sistemler için kesinlikle tavsiye edilebilir bir konu