hayır cd den format atıyorumusb den format atıyosan usb portunu değiştir farklı yere tak düzelir
sorun da şu önce bu hata ekranı geliyor bu yüzxden biçimlendirme ekranı gelmiyorHardiski biçimlendirmen gerekiyor sanırsam.
biçimlendirme ekranına gelemiyon ben de bu hatayı almıştım cd den format atıyodum sonra usb denedim yine aldım bu hatayı portu değiştirince düzeldi farklı cd yerin varsa tak ama en sağlıklısı usbhayır cd den format atıyorum
Post automatically merged:
sorun da şu önce bu hata ekranı geliyor bu yüzxden biçimlendirme ekranı gelmiyor
Bunun için bi usb bulman gerek ve Gparted yazılımı usb yazman gerek. Sonra usb yi pc takıp pc yi usb den başlatman gerek ve gparted yazılımı ile harddiski formatlamak. Sonra cd takıp windows kurulumuna devam edeceksin. Benim bildiğim yöntem bu.sorun da şu önce bu hata ekranı geliyor bu yüzxden biçimlendirme ekranı gelmiyor
kurulumunu biraz daha detaylı anlatırmısın açıkcası internetteki videolar hep ingilizce olduğu için biraz sıkıntı oluyorBunun için bi usb bulman gerek ve Gparted yazılımı usb yazman gerek. Sonra usb yi pc takıp pc yi usb den başlatman gerek ve gparted yazılımı ile harddiski formatlamak. Sonra cd takıp windows kurulumuna devam edeceksin. Benim bildiğim yöntem bu.
Fakat ben Gparted yazılımı yerine Linux Kullanarak yapmıştım.
peki format atmadan önce hard diskin içindeki önemli dosyaları alabilmem mümkün müKardeşim bi tane en az 4 gb flash bellege rufus ile format dosyasiniyazdir ondan sonra flash bellegi pcye takip acicaksin bios ayarlarindan usb yi en üste tasicaksin ki bilgisayar acilirken flash bellegi gorup otomatik formata başlasın. Eger baska bir cd giris yeri yoksa kasada o cd ile atamazsin usb ile dene
peki format atmadan önce hard diskin içindeki önemli dosyaları alabilmem mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?