Üye
ben 2 el aldım adam yapmış bişeyler demekki bakayım bakam microfost++ derken o ne oluyorEkran kartı driver larını kurman lazım kanka Hatta directX ve Microsoft ++ programlarını da kurman lazım
KANKA bu dediklerim fix programlar bunlar olmadan oyun oynayamazsın RX580 driver yaz arat son sürüm olanını indir düzelecektirben 2 el aldım adam yapmış bişeyler demekki bakayım bakam
indiriyom dostum inş düzelirKANKA bu dediklerim fix programlar bunlar olmadan oyun oynayamazsın RX580 driver yaz arat son sürüm olanını indir düzelecektir
düzelir kanka merak etme eğer olmazsa aldığın hata ile tekrar başlık aç yardımcı olurumindiriyom dostum inş düzelir
Teşekkür ederimd
düzelir kanka merak etme eğer olmazsa aldığın hata ile tekrar başlık aç yardımcı olurum
kanka izin verirsen ağlamaya gidiyom hala 50 lerde geziyor yardım et banağğğd
düzelir kanka merak etme eğer olmazsa aldığın hata ile tekrar başlık aç yardımcı olurum
Kanka Bak şimdi Driver Booster indirip kuruyorsun tamam mı o sana tarıyor neyin eksik olduğunu söylüyor ancak söylediği şeyleri kesinlikle driver boosterın yüklemesine izin vermiyorsun o söylediği şeyleri tek tek aratıp tüm driverları kendin indiriyorsunkanka izin verirsen ağlamaya gidiyom hala 50 lerde geziyor yardım et banağğğ
3 tane çıktı güncelleme yazıyor nerden bulayım indireyim bunları şimdiKanka Bak şimdi Driver Booster indirip kuruyorsun tamam mı o sana tarıyor neyin eksik olduğunu söylüyor ancak söylediği şeyleri kesinlikle driver boosterın yüklemesine izin vermiyorsun o söylediği şeyleri tek tek aratıp tüm driverları kendin indiriyorsun
Hangilerinde yazıyor fotoğraf yükleme şansın var mı3 tane çıktı güncelleme yazıyor nerden bulayım indireyim bunları şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?