Onaylı Üye
Dostum altında zaten girmişim anakartıAnakartın modeli ne yeni nesil uefi destekli windows kurmuyorsan hddleri görmez
Dalmışım pardon sonra mesaji güncellendim ama görmediniz sanırım yeni nesil uefi destekli windows kurmuyorsan hddleri görmez orijinal iso kalıbıyla denediniz mi isoyu nerden temin ettiniz?Dostum altında zaten girmişim anakartı
Windows'un kendi sitesinde media creation tool dan temin ettim. Rufus kullanmadan direkt oradan USB ye yazdırdım ama bununla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce bu yöntemi denediğimde bir sıkıntı çıkmadı.Dalmışım pardon sonra mesaji güncellendim ama görmediniz sanırım yeni nesil uefi destekli windows kurmuyorsan hddleri görmez orijinal iso kalıbıyla denediniz mi isoyu nerden temin ettiniz?
Bios güncellemeden önce yedeğini almadınız ı tekrar down yapıp denediniz miWindows'un kendi sitesinde media creation tool dan temin ettim. Rufus kullanmadan direkt oradan USB ye yazdırdım ama bununla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce bu yöntemi denediğimde bir sıkıntı çıkmadı.
BIOS'u güncellemeden önce de aynı hatayla karşılaşıyordum. İnternetten araştırdığımda İntel Rapid storage driverını indirip format usb sine atarak manuel olarak arayın diyorlardı ama hiçbir işe yaramadı. BIOS'unuz güncel olsun diyorlardı o yüzden bende BIOS güncelledim.Bios güncellemeden önce yedeğini almadınız ı tekrar down yapıp denediniz mi
raid dosyaalarını nerden bulabilirim ?raid modunda kaldı ise usb ye raid dosyalarını atıp formatta gözat kısmında raid dosyalarını okutup deneyebilirsin
Anakartinin sitesindenraid dosyaalarını nerden bulabilirim ?
usb yi bi kac kere tak cıkar yapın bende sorun boyle cozulmustuBilgisayarıma format atmaya çalışıyorum ancak disk görünmediği için maalesef atamıyorum. İnternetten birkaç araştırma yaptım bunun sonucun da Intel Rapid Storage driverını indirip format USB'sine attım ancak gene aynı sorunla karşılaşıyorum. Dün BIOS güncellemesi yapmıştım bu yüzden SATA mode RAID de kaldı ve değiştirirsem yani AHCI moduna alırsam unaccessible boot device hatası alıyorum.(belki bununla alakalıdır diye düşündüm)
RAM : Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 4000 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z4000C18
SSD veya HDD modeli : Samsung 500 GB 870 Evo MZ-77E500BW 2.5" SATA 3.0 SS
Anakart : MSI MPG Z490 CARBON GAMING WIFI
İşlemci : İntel İ7-11700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?