Fortnite giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar nader 11 denen bir yönetici var bunun konusunda no eye vardı bu eski bir konu yani battle eye engelliyordu ben bunu indirdim kullandım ban yedim tamam yeni hesap açtım no eye zaten kurulan bişey değil onuda sildim pcde no eye diye bişey yok fortnite girdim paraşütte iken attı anlamadım baktım battle eye service yok olmuş şu işlemlerde gözükmüyor yardım ederseniz çok sevinirim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
9 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden hizmetlere bak no eye diye bir şey çalışıyor mu eğer çalışıyorsa durdur öyle gir oyuna.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden hizmetlere bak no eye diye bir şey çalışıyor mu eğer çalışıyorsa durdur öyle gir oyuna.
no eye yok hepten sildim ancak beservicede yok normalde olması lazımdı

neyse
nader abi bende fortniteda var pubgde fortnite sildim olmasada olur ancak pubgde sorun çıkartırmı?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
9 HİZMET YILI
neyse

nader abi bende fortniteda var pubgde fortnite sildim olmasada olur ancak pubgde sorun çıkartırmı?
Eğer no eye diye servis yoksa oyunu açtığın zaman battle eye diye zaten servis oluşması lazım. Eğer oyun dosyalarına bir şey olduysa oluşmaması normal. O yüzden oyunu silip yeniden kurmayı dene. Ayriyetten pubg de battle eye kullanıyor eğer onda da be services başlamazsa onuda oynayamazsın. Sen dediğimi yap oyunu sil yeniden kur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eğer no eye diye servis yoksa oyunu açtığın zaman battle eye diye zaten servis oluşması lazım. Eğer oyun dosyalarına bir şey olduysa oluşmaması normal. O yüzden oyunu silip yeniden kurmayı dene. Ayriyetten pubg de battle eye kullanıyor eğer onda da be services başlamazsa onuda oynayamazsın. Sen dediğimi yap oyunu sil yeniden kur.
abi fortniteı sildim oynamıcamda daha zaten pubg daha öçok sarıyodu yavaştan bırakcaktımda pubg için sorun olmadı sağol :)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende no eye dan ban yedim ve otobüsten atladıgım gibi vpn hatası alıyorum hwid değiştirdim mac adresi değiştirdim sorun düzelmedi bilgin varmı nasıl çözücem?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bendede aynı sorun yaşanıyor atlıyorum atıyor hiçbirşey kullanmıyorum vpn fln ama yinede atıyor yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...