26 May 2018 #1 iFakeBow I Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2016 Mesajlar 55 Tepki puanı 2 Ödüller 8 Sosyal 10 HİZMET YILI öncellikle merhabalar ben bundan 2 ay öncesinde ban yedim error olarak vpn li birşey çıkıyor sanırım machine ip ban diye geçiyor dinamik ip olmasına ragmen yedim neyse çözümünü bilen yardımcı olabilirmi. saolun
öncellikle merhabalar ben bundan 2 ay öncesinde ban yedim error olarak vpn li birşey çıkıyor sanırım machine ip ban diye geçiyor dinamik ip olmasına ragmen yedim neyse çözümünü bilen yardımcı olabilirmi. saolun
26 May 2018 #2 Evold E Süper Üye Katılım 16 Ara 2017 Mesajlar 1,178 Tepki puanı 433 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Bu sorunun tek çözümü yeni bir pc almaktır yoksa asla çözemezsin Oyla 0 Olumsuz oyla
26 May 2018 #3 aliemre60 A Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 75 Tepki puanı 10 Ödüller 9 10 HİZMET YILI format at mac felan deişsin Oyla 0 Olumsuz oyla
27 May 2018 #4 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI IP Ban'in bir çözümü yok gibi ama gene de araştır belki bir çözüm bulabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
27 May 2018 #5 burakuslendera B Üye Katılım 19 Eki 2017 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 27 8 HİZMET YILI Başka hesap aç oluyo yada proyox ip ni değiştir ancak öyle bende de oldu öyle Oyla 0 Olumsuz oyla
27 May 2018 #6 Evold E Süper Üye Katılım 16 Ara 2017 Mesajlar 1,178 Tepki puanı 433 Ödüller 5 8 HİZMET YILI aliemre60' Alıntı: format at mac felan deişsin Genişletmek için tıklayın ... nightstar' Alıntı: IP Ban'in bir çözümü yok gibi ama gene de araştır belki bir çözüm bulabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... burakuslendera' Alıntı: Başka hesap aç oluyo yada proyox ip ni değiştir ancak öyle bende de oldu öyle Genişletmek için tıklayın ... Banada oldu aynısı formatla çözülmüyor İP Banın tek çözümü pc değiştirmek bildiğim kadarıyla Başka hesap açmayıda denemiştim fakat olmuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
aliemre60' Alıntı: format at mac felan deişsin Genişletmek için tıklayın ... nightstar' Alıntı: IP Ban'in bir çözümü yok gibi ama gene de araştır belki bir çözüm bulabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... burakuslendera' Alıntı: Başka hesap aç oluyo yada proyox ip ni değiştir ancak öyle bende de oldu öyle Genişletmek için tıklayın ... Banada oldu aynısı formatla çözülmüyor İP Banın tek çözümü pc değiştirmek bildiğim kadarıyla Başka hesap açmayıda denemiştim fakat olmuyor