Fortnite VPN VE HİLE HATASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IS INSANE BRO
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Fortnite de VPN VE Hile kullanmadım ama VPN Hatası Alıyorum Çözümü Nedir Bilen varmıdır ?

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende aynı hatayı alıyorum eğer hile kullanmayı denediysen (denemelerin başarısız bile olsa) tek çözüm bilgisayarına format atmaktır yani başka alternatif yok hatta konuyu bile kapatabilirsin çünkü tek çözüm bu :D

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim bildiğim kadarıyla fortnitenin ilk çıktığı zamanlarda hile konusunda güvenliği çok düşüktü hile tespit edilse bile banı bir şekilde kaldırabiliyorduk reset filan atılıyordu ama şuan çözümü yok diye biliyorum ama sen yinede araştır eğer temiz isen destek ile iletişime geçmelisin

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sistem de kalan log ve hile kalintilarina rastlamis olabilir yada dosya dogrulamayi kullan.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
SteamWiper memoryhackers yaz googleye gir programi indir programi ac enter e bas modemi kapat ac hayirli olsun

IS INSANE BRO
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
batushn olursa allah razı olsun krdşm

Batushn1223 olmadı kardeşim denedim

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bende aynı hatayı alıyorum eğer hile kullanmayı denediysen (denemelerin başarısız bile olsa) tek çözüm bilgisayarına format atmaktır yani başka alternatif yok hatta konuyu bile kapatabilirsin çünkü tek çözüm bu :D
Format atmaya gerek yok oyunu açarken arka plandaki tüm gereksiz ve tanımadığın uygulamaları kapat eğer yine kapanmayan olursa sıkıntı onda olabilir yani kısacası arka planda çalışan uygulamaları gözden geçir

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
DNS & Proxy kullanıyorsanız kapatın...

Beni öldürmeyen her şey beni güçlendirir.
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden bendede olmuştu silmiştim

Üye
7 HİZMET YILI
Fortnite nin ban kaldırmanın tek yolu hdd yi degiştirmetik yani hardiski degistirmektir markasını ve modelini fortnite alıyor ondan banlanıyorsunuz format atsanız bile artık bir çözümü yok hdd alırsanız kökten çözülür ip degistirmeyi deneme oda olmuyor artık yeni gelişmiş bi sistem kullanıyor bildigin yapay zeka :D

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bende Aynı hatayı alıyordum.
Birsürü yöntem denedim fakat ne fayda...
sildim oyunu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...