Forum Çalışması Öneri Bırakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bence sitede mod yada tekniker olmak zorlaşmalı tamam onaylı üye olmak zorunda ama adam gelio 2 msj atio 10 konu buluo siteye daha 1 gün önce katılmış yaşıda tutuyosa d.mod yada tekniker oluyor bence en az 1 ay sitede olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Yani şöyle bir şey var saygısızlık yapanı bu forumda barındırmam ben zaten foruma geldiğimden beri kimler geldi kimler geçti yani bir üyeyi uzaktan görüp anlayamayız ne olduğunu deneme yanılma ve zamanla anlıyoruz ne olduğunu amacımız zaten olgun insanlardan ekip kurmak bunu da zamanla oturtacağımıza inanıyoruz zaten.

EN GÜZELİ KARDESİM sapa sağlam bir site olmasını dılerım...ınsallah hersey zamanla daha da guzel olur gelısır dahada buyur dunyanın tanıdıgı bır sıte oluruz o zaman bızı kımse tutamaz tabıı kı sızın uzerınızde kı sorumluluk yuk o kadar cok kı bız sadece fıkır beyan edebılırız.....yanı yaradan gercekten herbırınızı yardımcısı olsun ısınız cok zor dunyanın en zor meslegı ınsanlarla ugrasmak laf anlatmak ne yaparsan yap memnun tatmın olmazlar....yaradan herbırınızı ılk once saglık sonra sabır ve guc kuvvet versın benın degerlı guzel kardesım.....ben yas olarak cok buyugum belkı sıtenın en buyugu benımdır bılemıyorum...bız farklı bır ortamda yetıstıgımız ıcın ılk basta delıkanlı olmayı saygılı durust namuslu ınsanlar olmayı buyuklerımızden ogrendık....tabıı zaman akıp gıdıyor ınsanlarda degısıyor yetıstırme tarzından tut ınsanlıgına kadar ınsanların karakterlerıde kirleniyor...GÖK TANRI bu ülkenin aklını başına getirsin....SAYGILAR.....kardesım senı sevdıgımı bıl sen olgun degerlı bır kardesımsın...........

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Konu aslı bozulmuştur. Kilit ##

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...