Evet Arkadaşlar Bunun Herkes Farkında Eski Sohbetler Artık Yok Denecek Kadar Az Artık Herkesin Derdi PUBG Mobile Olmuş Eğer Böyle Giderse Forumu Bırakma Kararı Alıcağım
Bütün herkesin derdi PUBG Mobile değil?, mesela örnek olarak hiç oyun oynamama rağmen öylesine takılmak için giriyorum, ve açıkcası kusura bakma ama senin forumu bırakman kimsenin umrunda değil ve bu forumda hiç bir şeyi değiştirmez, gerçekler bu.
Bütün herkesin derdi PUBG Mobile değil?, mesela örnek olarak hiç oyun oynamama rağmen öylesine takılmak için giriyorum, ve açıkcası kusura bakma ama senin forumu bırakman kimsenin umrunda değil ve bu forumda hiç bir şeyi değiştirmez, gerçekler bu.
Kardeşim forumu bırakırsam banane, kimsenin umrunda olmasın benim için önemli değil ben sadece eski tadın artık yok olduğunu dile getirmeye çalıştım buraya gelip boş muhabbet yapma.
MemoryHackers olarak ağırlıklı gündemimiz bilgisayar oyunlarına hile yazılımı üretmektir.Hile yazılımları haricinde birçok farklı kategori ve farklı konularımız bulunmaktadır.