GOD
Süper Üye
Zaten öyle yorum atanların çoğunun profiline girip baktığında alakasız saçma yorumlar attığını görürsün. Profiline gir bak, denk gelirsen böyle bir şeye raporla. Uyarıdan sonra ban yerler
Dediğim şeye geliyor zaten ben de bundan bahsettim. Kkkk ok tun open vesaire hani konuyla alakasız şeyler, sadece yorum olması için yapılan şeyler. Dediğim gibi raporlarsan uyarıdan sonra ban yerlerHayır adam bi hile paylaşmış teşekkürler güzel hile yazıp cıkıyor buna rapor atılmaz ama adamın yazdıgı dile bakıyorum vietnamca mantıklı ama adamın ne yazdıgı bellı degıl illaha çeviri kullanmak zorunda kalmayalım dediğim gibi çoğu şey dogru çevirilmiyor zaten
Yakın zamandaki raporlarınız çözüldü diye bildirim geliyor da, raporladığım yorum/kişi uyarı aldı anlamına mı geliyor buProfiline girip hep aynı yazıyı spam attıysa raporlayın, birde çeviriden tam bir sonuca ulaşamadıysanız raporlayabilirsiniz.
evet raporlarına ben baktım bu tür durumlarda raporlamak gerek teşekkürler.Yakın zamandaki raporlarınız çözüldü diye bildirim geliyor da, raporladığım yorum/kişi uyarı aldı anlamına mı geliyor bu
Mantıklı şuan bir kişinin yorumlarını inceliyorum ve google'da bende bişe anlamadık
Adamın profili hep her konuya alakasız saçma yorumlarla dolu. Yardım istenmiş mesela adam %5 falan yazıyor. Bilmiyorum raporlamak daha mantıklı. Raporlayınca sadece bildirmiş oluyorsun zaten. İş yetkililerde bitiyor yineSaçma, adam çeviri yapamadıysa yorum yaptıysa neden raporlansın? Sizin çok ihtiyaç duyduğunuz yabancı dilde bir forum kullandığınızı düşünün
O konularda tabi raporlanması gerek zaten ben adamın çeviremediğini varsayıyorumAdamın profili hep her konuya alakasız saçma yorumlarla dolu. Yardım istenmiş mesela adam %5 falan yazıyor. Bilmiyorum raporlamak daha mantıklı. Raporlayınca sadece bildirmiş oluyorsun zaten. İş yetkililerde bitiyor yine
Global Olunca Böyle Şeyler Olabiliyor Ama Ne Yapalm Haklı Bir Çözüm Olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?