Forum üyelerinden tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Görsel zeka kesinlikle daha hatırlatıcıdır yani çok gezen

Üye
6 HİZMET YILI
Kişisel gelişim ve insan ilişkileri diye bir kitap var onu tavsiye ederim şahsen bana göre yararlı. yeri gelir çok gezen çok okuyandan iyi bilir :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ne tür sevdiğine bağlı ben epic şeyler seviyorum ona göre kitap okuyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eğer genelkültür açısından istiyosan aynı zamanda öğretmen olan yazarları seçmeni tavsiye ederim (ışık ergüden,ibrahim atalay vs) ama roman tarzı felsefe istiyosan tabi kii Fyodor Dostoyevski,Franz Kafka,Victor Hugo,Honoré de Balzac,Mark Twain öneririm.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kitaplarını tavsiye ederim link de paylaştığım kitap da güzeldi. Can sıkıntısına bire bir gelen bir aktivite de spordur hem vücut hem beyin zinde olur. Eğer ki çiçekleri seviyorsanız veya balıkları ev dekorasyonu için iyi bir tercihtir. Stres ve Sinerjiyi yok eder iyi enerji ile zinde kalır güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Teşekkürler

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Felsefeye başla, başlangıç kitabı da "Felsefenin Kısa Tarihi".

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
klasikler tabiki on mu bu mu ayırt edilmez ama çeviri mi yoksa türk yazar mı okumak istediğine göre değişir ama eğer çeviri okurum diyosan ozaman ingiliz eddebiyatında çok okunan eserleri okumalısın lotr bunlardan biridir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
gelişim için kitapların türleri önemli değil asıl kilit nokta okuyabildiğin kadar okumak ve her konuda en azından bir iki şey düşünebilmek, özellikle tür olsun istiyosan fantastikle başla hem eğlenceli hem hayal dünyanı genişletir klasik ağır romanlara hiç girişme bence şimdilik

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bence 2 side faydalıdır okuyarak yeni bilgiler öğrenirsin. Gezerek yeni kültürler ve bilgiler öğrenirsin.Kitap olarakta polisiye kitaplarını okumanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Türüne göre değişir kardeşim genelde bilimkurgu kitapları çok fantastik oluyor, polisiye suç ve gerilim kitapları da efsane resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...