- Yasaklandı
-
bencede destek veriyorum.Forumdaki hoşlanmadığımız kişileri ve üyeleri yok sayma özelliğine bir güncelleme gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Yok saydığımız üyeler kolaylıkla herhangi bir konunun altına yazdığımız mesajları görebiliyorlar. Profili her ne kadar gizliye alsak da yorum yaptığımızda görünüyor mesajımız. Bence engellenen veya yok sayılan üyeler mesajımızı görmemeli ve bizimle etkileşime geçmemeli. Bu önerimi dikkate alırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Katılıyorum güzel bi güncelleştirme olabilirForumdaki hoşlanmadığımız kişileri ve üyeleri yok sayma özelliğine bir güncelleme gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Yok saydığımız üyeler kolaylıkla herhangi bir konunun altına yazdığımız mesajları görebiliyorlar. Profili her ne kadar gizliye alsak da yorum yaptığımızda görünüyor mesajımız. Bence engellenen veya yok sayılan üyeler mesajımızı görmemeli ve bizimle etkileşime geçmemeli. Bu önerimi dikkate alırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
mantıklı benceForumdaki hoşlanmadığımız kişileri ve üyeleri yok sayma özelliğine bir güncelleme gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Yok saydığımız üyeler kolaylıkla herhangi bir konunun altına yazdığımız mesajları görebiliyorlar. Profili her ne kadar gizliye alsak da yorum yaptığımızda görünüyor mesajımız. Bence engellenen veya yok sayılan üyeler mesajımızı görmemeli ve bizimle etkileşime geçmemeli. Bu önerimi dikkate alırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?