Roblox adlı oyunda herkesin paylaştığım hileleri kullanabilmesi için bir executor konusu açacağım ama yazı ile anlatmak uzun olacağı için resim falan da ekleyeceğim daha fontu güzel bir şekilde ve daha göze batmayacak şekilde güzel bir konu açmak istiyorum. Forumda bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
kanka direkt her işlemin ss'ini alıp ok işaretleri ve yazılar yazarak yapabilirsin çok öyle yardımlık bir durum yok aslında bunda programa edit yapmayada ihtiyacın yok direkt lightshot indirip ss aldığın anda ok işaretleri yapıp yazı yazıp kayıt edebilirsin.
Roblox adlı oyunda herkesin paylaştığım hileleri kullanabilmesi için bir executor konusu açıcam ama yazı ile anlatmak uzun olcağı için resim fln da ekleyeceğim daha fontu güzel bir şekilde ve daha göze batmayacak şekilde güzel bir konu açmak istiyorum forumda bilgisi olanlar yardım edebilir mi özelden ya da aşağya yazın lütfen yardım etmek istiyorsanız dc adresinizi
Roblox adlı oyunda herkesin paylaştığım hileleri kullanabilmesi için bir executor konusu açıcam ama yazı ile anlatmak uzun olcağı için resim fln da ekleyeceğim daha fontu güzel bir şekilde ve daha göze batmayacak şekilde güzel bir konu açmak istiyorum forumda bilgisi olanlar yardım edebilir mi özelden ya da aşağya yazın lütfen yardım etmek istiyorsanız dc adresinizi
Merhabalar düzgün bir şekilde konuyu açarsanız Yönetim ekibi olarak konunuz için gerekli düzenlemeleri yaparız bu sayede konunuz istediğiniz gibi daha güzel ve anlaşılabilir şekilde olacaktır. Sormak istediğiniz takıldığınız bir yer olursa ben veya diğer ekip arkadaşlarıma(moderatörlere) dm yolu ile sorabilirsiniz, seve seve yardım ederiz. İyi forumlar.