I love Vi
Seçkin Üye
Bunun sizin için bir uzman olduğunu biliyorum, ancak bu yeni başlayanların sizin yolunuzdan geçmelerine yardımcı olur. Bu yüzden elinden geldiğince yardım et ve çabaların için teşekkür ederimdostum bir yazılımcı olarak söylüyorum hemen hile kodluyum diyip olmuyor her oyunun farklı bir yazılımı oluyor dostum öyle kolay iş değil bunlar hemen öğrencem diyip olmuyor 5 6 ayını vermek zorundasın
Kolay öğrenilmediğini biliyorum ama basit olarak mantığı anlatılsa ne bileyim oyunlardan örnek verilse. Kalıcı pointer bulup nasıl kod yazılır onlar anlatılsa. Bence tatlı olurdudostum bir yazılımcı olarak söylüyorum hemen hile kodluyum diyip olmuyor her oyunun farklı bir yazılımı oluyor dostum öyle kolay iş değil bunlar hemen öğrencem diyip olmuyor 5 6 ayını vermek zorundasın
mantığı dersen bir amacın olucak ve ana kaynak kodları öğreniceksin dosrtum youtubede rehberleri varKolay öğrenilmediğini biliyorum ama basit olarak mantığı anlatılsa ne bileyim oyunlardan örnek verilse. Kalıcı pointer bulup nasıl kod yazılır onlar anlatılsa. Bence tatlı olurdu
Youtubedaki rehberlerin nerdeyse hiç biri düzgün bir şekilde anlatmıyor. Hepsi şu kodu alın yapıştırın şöyle yapın diyor. Tamam ama bu kod ne amacı ne yazılma sebebi ne. Ne işlevi var anlatılsa kopyalamak yerine öğrenmiş oluruz. Türkiyedeki eğitim sistemi gibi olmaz en azındanmantığı dersen bir amacın olucak ve ana kaynak kodları öğreniceksin dosrtum youtubede rehberleri var
örnek diyelim bir connector dostum clienti geçmek için connector kodları oluyor örnek mesela öyle olabilir memoryhackers düşürse bunu yapabilir dostum böyle yapmak istiyenler nadirdirYoutubedaki rehberlerin nerdeyse hiç biri düzgün bir şekilde anlatmıyor. Hepsi şu kodu alın yapıştırın şöyle yapın diyor. Tamam ama bu kod ne amacı ne yazılma sebebi ne. Ne işlevi var anlatılsa kopyalamak yerine öğrenmiş oluruz. Türkiyedeki eğitim sistemi gibi olmaz en azından
basit birşey değil fakat emek verirsen yaparsın hevesli olman lazım dostumbasit birşey değil bence öyle olsa herkez kodlardı
ayn dedğin gibi ama emek ister 1 2 günde olacak şeyler değilbasit birşey değil fakat emek verirsen yaparsın hevesli olman lazım dostum
Kanka her hileyi alıcak bir yer demiyorum bak mantık şöyle eğitim bölümünde kendi hilelerini tasarlayabilenler atıyorum deneme kısmında hilelerini paylaşacak. Profesyoneller de hilelere bakıcak eğer mantıklı bir fikir varsa onlar da destek verip memorye yeni bir hile daha katacak. Herkesin destek vermesiyle kırılamayacak oyun yok bence.hemen olacak diye birşey yok ve burası her hileyi alıcak bir yer değil ban atma riski az güvenilir hilelerin alınması çok daha güzel olur bence
Ama kesinlikle ilk amaç bunu öğrenmek temelini öğrenelimKanka her hileyi alıcak bir yer demiyorum bak mantık şöyle eğitim bölümünde kendi hilelerini tasarlayabilenler atıyorum deneme kısmında hilelerini paylaşacak. Profesyoneller de hilelere bakıcak eğer mantıklı bir fikir varsa onlar da destek verip memorye yeni bir hile daha katacak. Herkesin destek vermesiyle kırılamayacak oyun yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?