30 May 2021 #1 strafe1q S Onaylı Üye Katılım 22 Ağu 2020 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 3 5 HİZMET YILI arkadaşlar cözümünü bilen varmı ya giremiyorum
Çözüm M M memoryKaDo 30 May 2021 Berat' Alıntı: Bilgisayarınızın ve BIOS'taki saatinizin güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... hocam yok host dosyası ile alakalı eminim bendede oluyordu host sildim düzeldi NOT: vpn ile girince oluyor ama loader çalıştıramıyorsun host silmen lazım. Host Dosyası Silme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal Sonuçları: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Berat' Alıntı: Bilgisayarınızın ve BIOS'taki saatinizin güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... hocam yok host dosyası ile alakalı eminim bendede oluyordu host sildim düzeldi NOT: vpn ile girince oluyor ama loader çalıştıramıyorsun host silmen lazım. Host Dosyası Silme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal Sonuçları: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
30 May 2021 #2 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI gelişmiş de sonra orda yine de gir de google yüzünden oluyordu bu olay sanırsam Oyla 0 Olumsuz oyla
30 May 2021 #3 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bu başlıktan sonraki çözüm yöntemlerini deneyip geri dönüş yapar mısınız? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
Bu başlıktan sonraki çözüm yöntemlerini deneyip geri dönüş yapar mısınız? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
30 May 2021 #4 memoryKaDo M Üye Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 19 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 3 Yaş 27 6 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Bilgisayarınızın ve BIOS'taki saatinizin güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... hocam yok host dosyası ile alakalı eminim bendede oluyordu host sildim düzeldi NOT: vpn ile girince oluyor ama loader çalıştıramıyorsun host silmen lazım. Host Dosyası Silme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal Sonuçları: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Berat' Alıntı: Bilgisayarınızın ve BIOS'taki saatinizin güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... hocam yok host dosyası ile alakalı eminim bendede oluyordu host sildim düzeldi NOT: vpn ile girince oluyor ama loader çalıştıramıyorsun host silmen lazım. Host Dosyası Silme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal Sonuçları: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
31 May 2021 #5 Wunlysa Ultra Üye Katılım 27 Kas 2017 Mesajlar 1,566 Çözümler 24 Tepki puanı 95 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI genelde başka hile sitelerine kayıt olursan olur böyle şeyler, host dosyalarını temizlersen sorun çözülecektir. eğer hiç olmuyorsa vpn ile siteye girebilirsin iyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla
genelde başka hile sitelerine kayıt olursan olur böyle şeyler, host dosyalarını temizlersen sorun çözülecektir. eğer hiç olmuyorsa vpn ile siteye girebilirsin iyi forumlar.
31 May 2021 Yasaklandı #6 Aenux A da best Banlı Üye Katılım 19 Kas 2017 Mesajlar 1,562 Çözümler 61 Tepki puanı 269 8 HİZMET YILI Virüs koruması varsa kapat, büyük ihtimal o engelliyor. Oyla 0 Olumsuz oyla