Çözüldü Foruma girerken bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dün memleketimden döndüm orada hiçbir sorun yoktu ama evime geldiğimde memory ui'ye giremiyorum şuan host falan temizledim olmadı güvenlik duvarı falan da kapalı ne yapmalıyım acaba?

Çözüm
Merhabalar

Eğer Güvenli İnternet Hizmeti kullanıyorsanız foruma erişimde sorun yaşayabilirsiniz. Bu hizmeti kullanıp kullanmadığını internet servis sağlayıcınız ile iletişime geçip sorabilirsiniz. Onun haricinde size önerebileceğim her türlü adımı zaten yapmışsınız.
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
C:\Windows\System32\drivers\etc bu konuma gidip yada kendi bilgisayarında nerede ise host dosyan oraya gidip gizli dosyaları göster de. Eğer yine birşey gelmez ise Görünüm -> Seçenekler -> Görünüm -> Korunan işletim sistemi dosyaları gizle (Önerilen) bunun yanındaki tiki kaldırıp bak. Büyük ihtimalle host u tam temizleyemedin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Programla temizledim host dosyasını host dosyası olduğunu sanmıyorm zaten dün girebildiğim şeye bugün niye giremeyeyim başka forum kullanmıyorum zaten internet değiştiği için büyük ihtimal ama çözümü nedir bilemiyorum

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Eğer Güvenli İnternet Hizmeti kullanıyorsanız foruma erişimde sorun yaşayabilirsiniz. Bu hizmeti kullanıp kullanmadığını internet servis sağlayıcınız ile iletişime geçip sorabilirsiniz. Onun haricinde size önerebileceğim her türlü adımı zaten yapmışsınız.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Memory uiye telefonan girebiliyorum aslında güvenli internet açık olsa oradan da giremezdim sanki acaba site ip ban falan mı attı bana ya

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu hatanın 2 nedeni var 1.Neden host yemiş olabilirsiniz 2.Neden ise güvenli internet politikasından kaynaklanıyor

Host sıfırlmak için burdaki programı kullanabilir yada XFProject dosyasını 1 kere çalıştırmanız yeterli olacaktır.
Host Dosyası Temizleme Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirusTotal Linki :

Güvenli interneti kapatmak için modem arayüzü yada direkt olarak sağlayıcınızı arayarak kapatılmasını talep edebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu hatanın 2 nedeni var 1.Neden host yemiş olabilirsiniz 2.Neden ise güvenli internet politikasından kaynaklanıyor

Host sıfırlmak için burdaki programı kullanabilir yada XFProject dosyasını 1 kere çalıştırmanız yeterli olacaktır.
Host Dosyası Temizleme Linki :

VirusTotal Linki :

Güvenli interneti kapatmak için modem arayüzü yada direkt olarak sağlayıcınızı arayarak kapatılmasını talep edebilirsiniz.
Host değil eminim yukarıda da sorduğum gibi güvenli internet politikası olsaydı telefondan da girememem gerekiyor değil mi? telefondan girebiliyorum aynı internet ile ama şimdi mesela telefonun internetini bilgisyara açtım sorunsuz girdi internet ile ilgili sorun var ama bu güvenli internet mi yoksa memorye farklı internetlerden falan girdiğim için bana karşı bir önlem mi aldı acaba onu anlamadım
Post automatically merged:

Galiba güvenli internet açık evet yasaklı sitelere de girilmiyor kapattırıp girebilirim galiba teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...