Onaylı Üye
Dün memleketimden döndüm orada hiçbir sorun yoktu ama evime geldiğimde memory ui'ye giremiyorum şuan host falan temizledim olmadı güvenlik duvarı falan da kapalı ne yapmalıyım acaba?
Denedim ama vpn ile hiç girilmiyor zaten site korumalı ona karşıVpn ile girmeyi denedin mi ?
Host değil eminim yukarıda da sorduğum gibi güvenli internet politikası olsaydı telefondan da girememem gerekiyor değil mi? telefondan girebiliyorum aynı internet ile ama şimdi mesela telefonun internetini bilgisyara açtım sorunsuz girdi internet ile ilgili sorun var ama bu güvenli internet mi yoksa memorye farklı internetlerden falan girdiğim için bana karşı bir önlem mi aldı acaba onu anlamadımBu hatanın 2 nedeni var 1.Neden host yemiş olabilirsiniz 2.Neden ise güvenli internet politikasından kaynaklanıyor
Host sıfırlmak için burdaki programı kullanabilir yada XFProject dosyasını 1 kere çalıştırmanız yeterli olacaktır.
Host Dosyası Temizleme Linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VirusTotal Linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Güvenli interneti kapatmak için modem arayüzü yada direkt olarak sağlayıcınızı arayarak kapatılmasını talep edebilirsiniz.