Onaylı Üye
Duyurunun alt kısmına yaklaşık 3. Yorum falan xyz.LazHayalet (kalanını hatırlamıyorum) vpn kapalı adblockerda yok mh zaten detectliyo biliyorum onuhost temizleyici olarak ne kullandın dostum
vpn varsa vpn ni kapat ad blocker falan olmasın tarayıcında
Reis öyle diyosunda bu kaydettiğim siteleri vs siler diye düşünüyorun spesifik bir şekilde yardım edebilcem yoksa en son çare onu deneyecektim zatenDenetim masasından internet ayarlarını sıfırlar.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan geçmişi sil de ve tüm veriyi temizle.
Temiz bir sayfa açmanın vakti gelmiş sil gitsinDuyurunun alt kısmına yaklaşık 3. Yorum falan xyz.LazHayalet (kalanını hatırlamıyorum) vpn kapalı adblockerda yok mh zaten detectliyo biliyorum onu
Post automatically merged:
Reis öyle diyosunda bu kaydettiğim siteleri vs siler diye düşünüyorun spesifik bir şekilde yardım edebilcem yoksa en son çare onu deneyecektim zaten
Teşekkürler ama indirdiğim dosyada zaten bu vardı ve çalışmadı. Bir daha denedim ana yinede çalışmıyor, herhalde ayarlardan sıfırlama vakti geldi :/RstHost 2.0 indirip ortadaki tuşa bastığınız zaman probleminiz ortadan kalkacaktır.
Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Zararlı sitelerden uzak durun, eğer kayda değer bir oyunsa biz hilesini yaparız zaten
Düzeltemezseniz discord'dan ekleyin yardımcı olayım. #nader11ndeu1996Teşekkürler ama indirdiğim dosyada zaten bu vardı ve çalışmadı. Bir daha denedim ana yinede çalışmıyor, herhalde ayarlardan sıfırlama vakti geldi :/
Reis ismini tam şekilde yazar mısın bulamadımDüzeltemezseniz discord'dan ekleyin yardımcı olayım. #nader1ndeu1996
Yanlış yazmışım kusura bakmayın: #nader11ndeu1996Reis ismini tam şekilde yazar mısın bulamadım
Ekledim,teşekkürlerYanlış yazmışım kusura bakmayın: #nader11ndeu1996
Kardeşim çerez silmek sence hostu düzeltecek bir şey mi yorum kasmak için şöyle şeyler yazıyosunuz insanlar yardım ararken ayıp oluyoCerezleri Silip Tekrar Deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?